Ολα αλλάζουν από εδώ κι εμπρός στο “Survivor”, όπως σας ενημερώσαμε και την Παρασκευή. (Σαρωτικές αλλαγές στο “Survivor” και στον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ)

O Σάκης Τανιμανίδης τις ανακοίνωσε χθες στο συμβούλιο του νησιού, όπου μεταξύ άλλων από εδώ και στο εξής θα δημιουργηθούν δύο ομάδες με Έλληνες και Τούρκους μαζί.

«Από εδώ και πέρα το Survivor θα παίζετε με δύο καινούργιες μεικτές ομάδες. Το Survivor ανάμεσα στην ελληνική ομάδα και την τουρκική ομάδα έχει τελειώσει. Θα δημιουργηθούν δύο καινούργιες ομάδες από το μηδέν, όπου η κάθε μία θα έχει Έλληνες και Τούρκους, Τούρκους και Έλληνες. Οι δύο αυτές ομάδες θα είναι η άσπρη και η μαύρη. Στο επόμενο συμβούλιο, που θα μάθουμε ποιος παίκτης από την ελληνική ομάδα θα αποχωρήσει, στη συνέχεια θα έχουμε ακόμα δύο ψηφοφορίες, μία για την κάθε ομάδα. Η κάθε ομάδα θα ψηφίσει με μια ανοικτή ψηφοφορία έναν παίκτη ή μια παίκτρια ως αρχηγό για να κάνει την επιλογή και τη δημιουργία της κάθε ομάδας. Μετά τη δημιουργία των δύο ομάδων, επειδή δημιουργείται ένα θέμα με τις ψηφοφορίες των τηλεθεατών ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους υποψήφιους, δεν θα χρειαστεί ποτέ να έρθουν αντιμέτωποι σε ψηφοφορία τηλεθεατών Έλληνες και Τούρκοι διότι το σύστημα με το οποίο θα λειτουργήσουν οι ψηφοφορίες θα είναι ότι μία εβδομάδα θα μπορεί να βγαίνει μόνο Έλληνας υποψήφιος και την επόμενη εβδομάδα μόνο Τούρκος…», είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης Τανιμανίδης.