Σαρωτικές αλλαγές στο “Survivor” και στον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
SURVIVOR LOGO

Το τελευταίο τους χαρτί παίζουν στο “Survivor” τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Τουρκία σε μια προσπάθεια να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης που είναι χαμηλά όχι μόνο εδώ αλλά και στη γείτονα χώρα. Θεωρείται μάλιστα στην Τουρκία το χειρότερο από όλα από πλευράς ποσοστών, Γι’ αυτό και από ότι φαίνεται οι αλλαγές θα είναι σαρωτικές στο παιχνίδι.

Μια πρώτη αλλαγή αφορά στις μέρες μετάδοσης. Το παιχνίδι όχι μόνο – προς το παρόν – δεν ολοκληρώνεται νωρίτερα – αλλά πρόκειται να προστεθεί ακόμα μια μέρα μετάδοσης με πρωτότυπο επεισόδιο. Από την άλλη εβδομάδα, το ριάλιτι περιπέτειας θα προβάλλεται και κάθε Πέμπτη, ενώ η σημαντικότερη αλλαγή αφορά στη σύνθεση των δυο ομάδων που πλέον δεν θα είναι Ελλάδα – Τουρκία αλλά μιξ με παίκτες και των δυο χωρών. Η σύνθεσή τους μάλιστα πρόκειται να προκύψει άμεσα ίσως και στο επεισόδιο της Κυριακής όπου ο Σάκης Τανιμανίδης αναμένεται να κάνει τις μεγάλες ανακοινώσεις που προβλέπουν και άλλες αλλαγές στους κανόνες του παιχνιδιού.

Και οι τροποποιήσεις δεν σταματούν εδώ καθώς για ακόμη μια φορά το “Survivor” προκαλεί ντόμινο αλλαγών στο κανάλι με πρώτη και καλύτερη αυτή στην ώρα μετάδοσης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων που πλέον θα ολοκληρώνεται στις 20.45 κι όχι στις 21.00. Και έπονται κι άλλες…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *