Κατερίνα Στικούδη: “Δεν θα είμαι στο Open τα Σαββατοκύριακα”

team
team

Την Κατερίνα Στικούδη συνάντησε η κάμερα του “Happy Day”, με την τραγουδίστρια να μιλάει για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, αλλά και για τα τηλεοπτικά της σχέδια.

Η τραγουδίστρια ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της με τον Βαγγέλη Σερίφη, με την αποκάλυψη να την κάνει στη σκηνή του “Europride 2023” στη Μάλτα.

Αρχικά η ίδια είπε στην κάμερα: “Είμαι 5 μηνών έγκυος. Η Μάλτα και η Κριστίγνα Αγκιλέρα ήταν κάτι πολύ γούρικο που συνέβη. Είμαι πολύ αυθόρμητη και δεν μπορώ να μπω σε κουτάκια. Δεν είχα σκοπό να ανακοινώσω έτσι την εγκυμοσύνη μου στη συναυλία με 80.000 κόσμο, αλλά αισθάνθηκα πολύ οικεία”.

Σχετικά με το φύλο του μωρού είπε: “Είμαι καλά, είμαι υγιής, είμαι γερή, έχω δύναμη και μπορώ να κάνω αυτά που με ευχαριστούν και με γεμίζουν. Δεν ξέρουμε το φύλο του μωρού. Δεν έχω ένστικτο για το ποιο είναι το φύλο αλλά κάτι νιώθω, αλλά δεν θέλω να πω. Μην πέσω έξω και μετά τα μαζεύω. Ο σύζυγός μου είναι πολύ δοτικός. Δεν είμαστε πουθενά χώρια”.

- Advertisement -

“Είναι πολύ όμορφο να συζητάς με ανθρώπους. Δεν θα είμαι στην εκπομπή του Σαββατοκύριακιυ του Open. Νιώθω χορτάτη και θέλω να μου ταιριάζει το project. Κάντε υπομονή” είπε αναφορικά με τα τηλεοπτικά της σχέδια.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *