Παγιδευμένοι – Τι θα δούμε στα επεισόδια 29/4 & 30/4!

team
team

Τι θα δουμε στους “Παγιδευμένους” στα νέα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται στις 22.30 στον ΑΝΤ1:

Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου:

Η απόφαση του Δημήτρη να μην υπογράψει το διαζύγιο θα προκαλέσει έκπληξη σε όλους, αλλά περισσότερο στην Άννα, η οποία αισθάνεται διχασμένη.

Η σπείρα των αρχαιοκάπηλων επιτέλους εξαρθρώνεται, ενώ συλλαμβάνεται ο αρχηγός τους.

- Advertisement -

Η Αλεξάνδρα, απεγνωσμένη γι’ αυτό που έχει κάνει, ζητάει τη βοήθεια της Άννας. Η Άννα, με τη συνδρομή του Νίκου, μπλέκει σε μια ακόμη περιπέτεια για να την βοηθήσει.

Η Αγγελική βρίσκει έκπληκτη την παραίτηση του Σταύρου στο γραφείο του. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με το ότι δεν τον βρίσκει πουθενά, της δημιουργεί μεγάλη ανησυχία.

Η αιχμαλωσία του Σταύρου συνεχίζεται, ενώ τα νέα για τον θάνατο του Γκρεγκόρ κάνουν τους απαγωγείς του ακόμη πιο επικίνδυνους.

 Μ. Τρίτη 30 Απριλίου:

Ο Δημήτρης έχει μία εκρηκτική συνάντηση με τον Αλέκο στο γραφείο του. Εκεί, θα συναντήσει την Μελίνα, αλλά και τον Ιάσονα, ο οποίος του αφήνει κάποια υπονοούμενα σε σχέση με την Άννα.

Η Αγγελική ψάχνει απεγνωσμένα τον Σταύρο, ο οποίος εξακολουθεί να μην δίνει σημεία ζωής.

Η Άννα, ανήσυχη κι εκείνη για την εξαφάνιση του Σταύρου, ζητάει τη βοήθεια του Γεράσιμου. Ο Δημήτρης, σε ένα ξέσπασμα ανησυχίας και ζήλιας, ζητάει από την Άννα να ξεχάσει τα σχέδια που έχει στο μυαλό της, γιατί κινδυνεύει.

Η αποκάλυψη του πτώματος του Γκρεγκόρ θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου. Η αλήθεια δεν θα αργήσει να αποκαλυφθεί…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *