Βόμβα στην πρωινή ζώνη: Σκα-ει δίδυμο φωτιά!

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
BOMBA

Σε ριζικές αλλαγές στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ έχει αποφασίσει να προχωρήσει η Διοίκηση του σταθμού καθώς διαφάνεται όχι μόνο μια σημαντική πτώση στα ποσοστά τηλεθέασης του σταθμού αλλά και μειωμένα αντακλαστικά το τελευταίο διάστημα όσον αφορά στο κυνήγι της επικαιρότητας γεγονός που απέδειξε περίτρανα η υπόθεση της Πάτρας, την οποία το κανάλι προφανώς και δεν αξιολόγησε σωστά εκ του αποτελέσματος πλέον κρίνοντας αφήνοντας το παιχνίδι στο STAR, το MEGA και σε δεύτερο βαθμό στον ALPHA.  Το κανάλι του Νέου Φαλήρου όχι μόνο έπεσε με τα μούτρα στον πόλεμο της Ουκρανίας αλλά βρήκε και μιμητή το OPEN από το οποίο ηττήθηκε τελικά όταν η επίθεση έγινε κατά μέτωπον.

Ετσι, διακρίνοντας την κόπωση του κόσμου, η Εύη Κουτσαυτάκη αποφάσισε να προβεί σε ριζικές αλλαγές με τον Βασίλη Παπαδρόσο να ακολουθεί. Σκοπός είναι να γίνει ένα λίφτινγκ σε εκπομπές και ζώνες αρχίζοντας από την πολύ πρωινή ζώνη με την εκπομπή “Σήμερα”. Ετσι, ενώ η Μαρία Αναστασοπούλου βρίσκεται σε άδεια αυτές τις μέρες, το νερό μπαίνει στο αυλάκι σιγά σιγά ξεκινώντας από την εκπομπή που παρουσιάζει με τον Δημήτρη Οικονόμου. Κι αυτό γιατί ο σταθμός αποφάσισε το πρωινό δίδυμο να είναι από του χρόνου αντρική υπόθεση. Αυτό σημαίνει ότι μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα βρεθεί ένα νέο πρόσωπο για το οποίο έγινε πολύς λόγος τις τελευταίες μέρες. Οχι δεν θα γίνει εσωτερική μεταγραφή αλλά μεταγραφάρα…

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Συγκεκριμένα, πρόκειται να ενταχθεί στο δυναμικό του σταθμού ο Ακης Παυλόπουλος, ο οποίος ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο ότι του χρόνου δεν θα βρίσκεται στο OPEN. Οπως σας είχα πει ο ΣΚΑΪ ήταν το κανάλι με το οποίο βρισκόταν σε συζητήσεις, τώρα όμως όχι μόνο βρέθηκε η ζώνη στην οποία θα βρεθεί αλλά έδωσαν και τα χέρια. Μάλιστα, στον μυαλό κάποιων βρίσκεται η αναβίωση του διδύμου Οικονόμου – Λυριτζής που άφησε εποχή στην ελληνική τηλεόραση. Οσο για την Μαρία Αναστασοπούλου πρόθεση του καναλιού είναι να παραμείνει στον σταθμό αναλαμβάνοντας κάτι διαφορετικό. Τώρα αν θα είναι η εκπομπή που θα ακολουθεί του “Σήμερα” ή κάποια άλλη εναλλακτική αυτό θα το μάθουμε μέσα στις επόμενες μέρες, καθώς σιγά σιγά συμπληρώνεται στο παζλ της ενημέρωσης με αλλαγές τόσο τις καθημερινές όσο και τα Σαββατοκύριακα.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *