Τι συμβαίνει με το “Έγκλημα και Πάθος” & “Beat Buzzer” και δεν θα προβληθούν;

Παναγιώτης Μουλόπουλος
Παναγιώτης Μουλόπουλος

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ο ΑΝΤ1 έχει φτιάξει ένα πλούσιο πρόγραμμα, επενδύοντας σε σημαντικό βαθμό στην ελληνική μυθοπλασία. Μέχρι στιγμής, μάλιστα, οι καθημερινές σειρές “Γυναίκα χωρίς όνομα” & “Η επιστροφή”, αλλά και η κωμική σειρά “Πέτα τη φριτέζα” έχουν φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Δεν ισχύει το ίδιο, όμως, για την οικογενειακή κωμωδία “Κάνε γονείς να δεις καλό” και τα δραματοποιημένα ντοκιμαντέρ “Έγκλημα και Πάθος”, που από τη δεύτερη εβδομάδα προβολής τους σημειώνουν πτωτική πορεία. Το ίδιο συνέβη, με το παιχνίδι “Beat Buzzer” του Γιώργου Μαυρίδη και την “Κοινή λογική”.

Οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν να προχωρήσουν σε διορθωτικές κινήσεις, για να ενισχύσουν τα συγκεκριμένα προγράμματα. Έτσι, σήμερα το βράδυ, δεν θα προβληθεί το τρίτο επεισόδιο του “Έγκλημα και Πάθος”, καθώς πλέον θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή αμέσως μετά το ριάλιτι επιβίωσης “Nomads”, όπως και το “Beat Buzzer” που θα προβάλλεται κάθε Κυριακή βράδυ. Όσον αφορά το “Κάνε γονείς να δεις καλό” αυτή την εβδομάδα θα προβληθεί μόνο ένα επεισόδιο, αφού την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου κάνει πρεμιέρα το “Nomads”. Αμέσως μετά, όμως, θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο σε επανάληψη.

Όσον αφορά τη “Κοινή λογική” δέχεται την τρίτη αλλαγή, μήπως και πάρει την άνοδο. Έτσι, δεν θα έχει καθημερινή παρουσία  αλλά μόνο τα Σαββατοκύριακα και δη στις 16.30.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *