Τέλος το “Γράμμα για σένα” της Χατζηβασιλείου! Η διαφωνία ανάμεσα σε OPEN και Κοκλώνη

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Τίτλοι τέλους για την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου στο OPEN μετά από δυο αλλαγές στην ώρα και τη μέρα προβολής της εκπομπής της “Γράμμα για σένα” και ένα έντονο παρασκήνιο που εμπλέκει από τη μια πλευρά το κανάλι και από την άλλη τον παραγωγό της Νίκο Κοκλώνη με αφορμή το πότε θα προβληθεί η εκπομπή. Κι αυτό γιατί ο παραγωγός είχε ζητήσει να παίξει πριν το J2US το Σάββατο, αλλά το κανάλι τοποθέτησε την εκπομπή κάθε Τετάρτη στις 22.15 από Πέμπτη στις 20.00 θεωρώντας ότι θα πάει καλύτερα.

Παράλληλα, ο κορωνοϊός δυσχέρυνε την κατάσταση και δεν διευκόλυνε καθόλου τα γυρίσματα της εκπομπής με αποτέλεσμα στις 16 Δεκεμβρίου να προβληθεί το τελευταίο “Γράμμα για σένα”, ενώ η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν συνδέεται με συμβόλαιο με το OPEN αλλά με την Barking well Media του Νίκου Κοκλώνη.

Διαβάστε τι έγραψε η παρουσιάστρια στον λογαριασμό της στο instagram:

“Απόψε είναι το προτελευταίο ΓΡΆΜΜΑ. Βρέθηκε…θετικό στον ιό (ευτυχώς όλοι οι συντελεστές χαιρουμε άκρας υγείας, για να μη γίνει καμία παρανόηση!…). Η εκπομπή όμως (και η προσπάθειά μας)…νόσησε βαριά από τον Covid. Οι νέες συντεταγμένες ζωής που δημιούργησε ο ιός, αφαιμάσσουν το @grammagiasena.opentv από δομικά στοιχεία, όπως τα ταξίδια ανθρώπων από μακριά, οι αγκαλιές και η έκφραση συναισθημάτων, η παρουσία κοινού, με αποτέλεσμα να μην προκύπτει η ουσία της εκπομπής έτσι όπως όλοι την αγαπήσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Σας ευχαριστώ αγαπημένο μου κοινό για την αγάπη και την εμπιστοσύνη, επίσης @nkoklonis και @opentvgr , αλλά κυρίως ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στους συνεργάτες μου, την υπέροχη ομάδα του ΠΑΚΈΤΟΥ που σύσσωμη δούλεψε και για το ΓΡΆΜΜΑ! Αλλά καμιά φορά παιδιά έχεις να παλέψεις με δυνάμεις που σε ξεπερνούν. Η αγάπη ωστόσο και μεταξύ μας, αλλά και για κάθε έντιμη και άξια προσπάθεια, δεν ξεπερνιέται ποτέ! Κι αυτό είναι που κρατάμε. ❤ Μέχρι να επιστρέψει η ζωή στην κανονικότητά της, υπομονή! Καλημέρα αγαπημένοι! Τα λέμε το βράδυ στις 10.15μμ 🥰📩”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *