Ταράντου: «Προσπάθησα να γυρίσω στις ειδήσεις, αλλά δε με ήθελε κανείς»

team
team

Η Ίνα Ταράντου μιλά στην Τίνα Μεσσαροπούλου για τις δυσκολίες που συνάντησε όταν αποφάσισε να επιστρέψει στις ειδήσεις, αλλά και τα επαγγέλματα που έκανε για να ζήσει την οικογένειά της.

Για τα παιδικά της χρόνια στην Κέρκυρα: «Ήμουν αγοροκόριτσο. Ήμουν πάρα πολύ αδύνατη, με έλεγαν στέκα. Δεν περνούσα πολύ ευχάριστα στο σπίτι. Ήμουν γονείς παντρεμένων, και όχι χωρισμένων γονιών. Καμιά φορά υπάρχει και το άλλο. Λες “γιατί οι γονείς μου δεν χώρισαν”. Με τον σύζυγό μου, για παράδειγμα, δεν έχω τσακωθεί ποτέ. Δεν χρειάζεται να υπάρχει ένταση μέσα στο σπίτι».

Για την πορεία της: «Έφυγα όταν τελείωσα την 3η Λυκείου για να έρθω στην Αθήνα, αλλά γύρισα πάλι πίσω, και μετά εμφανίστηκαν πάλι τα ραδιόφωνα και χτύπησα την πόρτα του ΣΚΑΪ. Οι γονείς μου δεν αντέδρασαν. Υπήρχε αντίδραση, επειδή στην Κέρκυρα είχα δουλειά, έπαιρνα χρήματα και ήρθα εδώ χωρίς χρήματα. Μετά πήγα στο Σταρ. Ήταν μία γυναίκα σκηνοθέτης. Είχα συνηθίσει από την Κέρκυρα να λέω ειδήσεις χωρίς ότοκιου. Αυτή η πορεία στην πρακτική μου έφερε αποτελέσματα. Ήμουν τυχερή, γιατί τότε γνώρισα τον σύζυγό μου. Υπήρχε και κάποια οικονομική δυνατότητα και εκεί τα τίναξα στον αέρα. Μετά αναζήτησα δουλειά, αλλά ήταν η κρίση. Έκανα άλλες δουλειές, δημόσιες σχέσεις σε έναν εκδοτικό οίκο. Μέχρι και μαγειρική σκέφτηκα να κάνω για να προσφέρω στην οικογένειά μου, εκείνο το δύσκολο διάστημα».

Για την τηλεόραση: «Δεν είναι για μένα αυτοσκοπός. Δεν ξέρω να κάνω άλλη δουλειά. Μου αρέσει πάρα πολύ η εκπομπή που κάνω. Υπάρχουν κάποιες στιγμές που μπορεί να είναι πολύ κουραστικό, αν και κάποιοι πιστεύουν ότι πληρώνομαι καλά. Ότι είσαι μόνιμη στην ΕΡΤ, ενώ κρίνεσαι κάθε τρεις και έξι μήνες. Δεν κάνω μόνο παρουσίαση, κάνω αρχισυνταξία, γράφω τα κείμενα και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Προσπάθησα να γυρίσω στις ειδήσεις, αλλά δεν υπήρχαν θέσεις. Ήταν πολύ λίγες και δεν μπορούσα να επιστρέψω σε αυτό τον τομέα της παρουσίασης».

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *