Τάκης Χατζής: Η νέα απάντηση στους επικριτές του (VIDEO)

team
team

Τη δική του απάντηση στις κριτικές που δέχτηκε για τον τρόπο που έκανε τις ερωτήσεις του στον Γιάννη Τσιμιτσέλη στο Direct την περασμένη εβδομάδα, έδωσε στο Happy Day το πρωί της Τετάρτης, ο Τάκης Χατζής.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, με αφορμή συνέντευξη του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Έκτορα Μποτρίνι που θα προβληθεί απόψε, είπε, μεταξύ άλλων: «Ένας δημοσιογράφος κάνει μια συνέντευξη. Η συνέντευξη μπορεί να γίνει με οποιονδήποτε. Εγώ απέναντι μου βλέπω έναν άνθρωπο που δρα. Ενεργεί μέσα στην κοινωνία. Ο Αγγελόπουλος έχει δράσει μέσα στην κοινωνία. Ο Αγγελόπουλος ήρθε μόνος του.

Θέλω να πω το εξής. Όταν παίρνεις μια συνέντευξη σαν επαγγελματίας δημοσιογράφος, σημασία έχει να τον ρωτήσεις πράγματα που και εσύ δεν ξέρεις και που θέλουν να ρωτήσουν και οι άλλοι. Δεν είναι θέμα αν αυτός δραστηριοποιείται στο τραγούδι, ή στη λογοτεχνία.

Δεν είναι θέμα το αν δίνω απάντηση. Δεν απολογούμαι. Εγώ απλώς λέω τι σημαίνει ένας δημοσιογράφος που παίρνει μια συνέντευξη».

- Advertisement -

Θυμίζουμε πως ο Τάκης Χατζής είχε δεχτεί σκληρή κριτική για τον τρόπο που διατύπωσε τις ερωτήσεις του στον Γιάννη Τσιμιτσέλη από τον Άρη Καβατζίκη και τη Δανάη Μπάρκα.

https://streamable.com/akns2n

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *