Συνεχίζονται οι επαφές ανάμεσα σε Μανουσάκη – ΑΝΤ1 για το «Τμήμα ηθών»

team
team

Τα στελέχη του ΑΝΤ1, αν και διανύουμε το πρώτο μέρος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, έχουν ξεκινήσει κάποια «μαγειρέματα» για την επόμενη. Κι αυτά αφορούν τη μυθοπλασία. Συγκεκριμένα, εδώ και λίγο καιρό, βρίσκονται σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον σκηνοθέτη – παραγωγό Μανούσο Μανουσάκη, προκειμένου να επιστρέψει στον σταθμό, όπου έκανε μεγάλες επιτυχίες στο παρελθόν, και να αναβιώσει την αστυνομική – κοινωνική σειρά αυτοτελών επεισοδίων «Τμήμα Ηθών».

Η σειρά παρουσιάζει μία ομάδα αστυνομικών του Τμήματος Ηθών που αναλαμβάνει την επίλυση διαφόρων υποθέσεων, ενώ σε κάθε επεισόδιο συμμετέχουν διαφορετικοί ηθοποιοί, καθώς και σεναριογράφοι και σκηνοθέτες. Το μόνο που μένει σταθερό είναι η επίλεκτη ομάδα των αστυνομικών. Οι συζητήσεις ανάμεσα στους ιθύνοντες και στον Μανούσο Μανουσάκη γίνονται σε θετικό κλίμα και όλοι είναι αισιόδοξοι ότι η επίσημη συμφωνία είναι θέμα χρόνου.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο σκηνοθέτης ο οποίος, ερωτηθείς σχετικά στην παρουσίαση του «Κόκκινου ποταμιού: Η συνέχεια», απάντησε: «Αυτή τη στιγμή μιλάμε ήδη με τον ΑΝΤΙ για το “Τμήμα Ηθών”. Και αυτό θα είναι μια συγκινητική αναβίωση. Έχουμε αρχίσει και μελετάμε ιστορίες και χαρακτήρες».

Να θυμίσουμε ότι η αστυνομική σειρά αυτοτελών επεισοδίων, παραγωγής 1992-1995 παρουσίαζε μια ομάδα αστυνομικών του Τμήματος Ηθών, η οποία αναλάμβανε την επίλυση διάφορων υποθέσεων.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *