Συναγερμός στον ΑΝΤ1: Τα κρούσματα στις Αγριες Μέλισσες αλλάζουν τον προγραμματισμό – Ποια σειρά μπαίνει “άτσαλα” στη μάχη;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
αγριες μέλισσες

Ακόμη μια παραγωγή έπεσε θύμα του κορωνοϊού με αποτέλεσμα στον ΑΝΤ1 να έχει χτυπήσει συναγερμός αφού πρόκειται για ένα από τα δυνατά χαρτιά του καναλιού του Αμαρουσίου. Συγκεκριμένα, ο covid-19 χτύπησε για ακόμη μια φορά την πόρτα… στο Διαφάνι με αποτέλεσμα οι “Αγριες Μέλισσες” να κινδυνεύουν να μην πετάξουν στον αέρα του ΑΝΤ1 την ερχόμενη εβδομάδα που ξεκινούν τα νέα επεισόδια για το 2022.

Ωστόσο, επειδή η κατάσταση φέτος είναι πιο σκληρή από ποτέ από άποψη ανταγωνισμού από τη μια δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια η σειρά να μην βγει στον αέρα ειδικά την άλλη εβδομάδα που μπαίνει στη μάχη και το MasterChef και από την άλλη φοβούνται εκεί στο Μαρούσι μην τυχόν ξεμείνουν από επεισόδια καθώς έχουν σταματήσει τα γυρίσματα της σειράς λόγω πολλών κρουσμάτων. Ετσι, στο πρόγραμμα αποφάσισαν να περιορίσουν τα επεισόδια των Αγριων Μελισσών σε δυο την εβδομάδα κάθε Δευτέρα και Τρίτη για να μην χάσουν τηλεθεατές και από την άλλη να ρίξουν έστω και άτσαλα στη μάχη τη σειρά παραγωγής Cosmote TV με τίτλο 42C που προβλήθηκε πέρσι στην πλατφόρμα. Πρόκειται για ένα ερωτικό ψυχολογικό θρίλερ που αριθμεί 8 επεισόδια και το οποίο θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη για να καλύψουν το κενό.

Λίγα λόγια για τη σειρά:

Ένα έγκλημα που συντελείται κάτω από τον ελληνικό ήλιο, «ανοίγει» τον κύκλο των 8 επεισοδίων της σειράς. Μία οικογένεια και ολόκληρη η τοπική κοινωνία του νησιού κλονίζονται από τον απροσδόκητο θάνατο μιας έφηβης κοπέλας. Η ημέρα του θανάτου της είναι η ημέρα επιστροφής της αδελφής της, Λένας (Ναταλία Swift), η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με το τραγικό συμβάν: η αδερφή της νεκρή στην ίδια τοποθεσία που είχε εντοπιστεί η σωρός της μητέρας της, έξι χρόνια πριν. Σύμπτωση ή προμελετημένη πράξη; Στην προσπάθειά της να ανακαλύψει τους υπεύθυνους, η Λένα θα βρει ένα σύμμαχο στο πρόσωπο του εφηβικού της έρωτα, του Νίκου (Κώστας Νικούλι), ενώ θα έρθει αντιμέτωπη με την οικογένειά της, με μυστικά και μνήμες να επιστρέφουν για να την στοιχειώσουν.

- Advertisement -

Ο Χρήστος Λούλης στον ρόλο του αστυνομικού, προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια σε μια ιστορία θανάτου, όπου τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται, η Κατερίνα Λέχου και η Έμιλυ Κολιανδρή στους ρόλους των θείων της Λένας που προσπαθούν να έχουν πάντα τον έλεγχο της οικογένειας, ο Theo Alexander, o θείος της, κρύβει καλά ένα σκοτεινό μυστικό, αλλά και ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, που υποδύεται τον πατριό της Λένας, ανακαλύπτει το βάθος της υποκρισίας μιας οικογένειας που νόμιζε ότι γνώριζε.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *