Στο MEGA η Ναταλία Γερμανού…

team
team
ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχται τη Ναταλία Γερμανού στο “Night Out” αυτήν την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στι; 00:10.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση, η παρουσιάστρια του “Καλύτερα δε Γίνεται” θα μιλήσει στον Θεοχάρη Ιωαννίδη για όλα ενώ θα προχωρήσει σε μία εξομολόγηση για τον αείμνηστο πατέρα της τον Φρέντυ Γερμανό.

“Ο πατέρας μου σιχαινόταν να υποχρεώνεται, κυρίως για την κόρη του” δηλώνει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στο “Night Out”

- Advertisement -

Τα φώτα του Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη ανάβουν και πάλι για να υποδεχτούν τη Ναταλία Γερμανού, αυτή την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στις 00:10, στο MEGA. Ο Θεοχάρης προσφέρει στην καλεσμένη του ένα δροσιστικό ποτό και μαζί συζητούν για την πολυετή της πορεία στην τηλεόραση, τις προσωπικές της σχέσεις που απασχόλησαν συχνά τα ΜΜΕ, αλλά και το βαρύ όνομα του πατέρα της, Φρέντυ Γερμανού, που κουβαλούσε για χρόνια στους ώμους της.

Η Ναταλία Γερμανού αυτοαποκαλείται “παλιά καραβάνα” στην τηλεόραση και εξηγεί πως πλέον “δεν είναι τόσο εύκολο για ένα κανάλι να με βάλει σε ένα καλουπάκι”. Παράλληλα, παραδέχεται πως έχει υπάρξει ιδιαίτερα σκληρή με συνεργάτες της, όπως άλλωστε και με τον ίδιο της τον εαυτό. Φυσικά, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης έχει ετοιμάσει και αυτή την εβδομάδα μία σειρά από πρωτότυπα παιχνίδια για την προσκεκλημένη του.

Η παρουσιάστρια απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε αποκαλυπτικές ερωτήσεις τόσο συνεργατών της στην εκπομπή, όσο και της απολαυστικής Έλενας Παπαρίζου. Πόσο εύκολα μπορεί η Ναταλία Γερμανού να αναγνωρίσει τους στίχους που έχει υπογράψει μέσα από μία σειρά ευρηματικών emoji; Σε ποιον θα εμπιστευόταν τη θέση του παρουσιαστή της εκπομπής της αν γινόταν για μία μέρα στέλεχος τηλεοπτικού σταθμού; Πώς σχολιάζει δηλώσεις που απασχόλησαν έντονα την επικαιρότητα;

Πριν αποχαιρετήσει την ταράτσα του late night show του MEGA, η παρουσιάστρια μιλά για τον πατέρα της Φρέντυ και εξομολογείται: “Ο πατέρας μου σιχαινόταν να υποχρεώνεται, κυρίως για την κόρη του”.

Τέλος, αποκαλύπτει στον Θεοχάρη Ιωαννίδη πώς κυλά αυτό το διάστημα η προσωπική της ζωή, αλλά και τι όνειρα κάνει για το μέλλον.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *