Σταμάτης Γαρδέλης: «Είδα ότι έγραψαν πολύ άσχημα πράγματα στην Φαίη Σκορδά»

team
team

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» και στην Ελένη Μουστάκη για όλους και για όλα. Μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα», ο Σταμάτης Γαρδέλης είπε πως το σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό απειλείται με κατεδάφιση.

«Έχω χρέος 80.000 ευρώ από αυθαίρετη δόμηση και έχουν βγάλει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό. Έχω αθωωθεί από το δασαρχείο ως ιδιοκτήτης, πληρώνω τους φόρους μου, και έρχεται πολεοδομία και μου βάζει πρόστιμο επειδή είπαν πως ήταν δάσος. Γκρεμίστε τα τώρα και δώστε μου πίσω όσα έχω δώσει. Είμαι σε αδιέξοδο» είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Σε σχέση με τα όσα έγιναν με τη Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της σε σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη, είπε πως θεωρεί αδικαιολόγητο τον ντόρο που έγινε με την Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της διότι όπως είπε, δεν ήταν ο πρώτος που τα λέει.

«Τα έχουν πει και μέσα από το κόμμα. Εγώ το μόνο που είπα είναι πως γενικά δεν μου αρέσει να προβάλλεται η σεξουαλική ζωή του καθενός είτε είναι gay είτε straight. Έγραψαν πολύ άσχημα σχόλια στην Φαίη Σκορδά (σ.σ. για όσα μου είπε). Και αυτό αψυχολόγητο ήταν γιατί κάνει το παιδί τη δουλειά του. Την έβλεπα ότι ψαχνόταν και κάτι της έλεγαν από πάνω με το κοντρόλ. Χαζομάρα μου που είπα στην Φαίη Σκορδά: ‘βγάλε το ακουστικό’. Εγώ γενικά μίλησα».

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *