ΣΚΑΪ: Ξεκίνησαν οι αλλαγές στην ενημέρωση – Μια απόλυση και μια αποχώρηση

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΣΚΑΪ

Μετά την ψυχαγωγία, ξεκίνησαν οι αλλαγές και στην ενημέρωση και μάλιστα από την πολύ πρωινή ζώνη. Συγκεκριμένα, χθες ανακοινώθηκε ξαφνικά στην Ντόρα Κουτροκόη από την Ευη Κουτσαυτάκη μιας και ήταν προσωπική τγς απόφαση ότι αύριο Παρασκευή είναι η τελευταία της μέρα στον ΣΚΑΪ και στο Σήμερα δίπλα ή καλύτερα ανάμεσα στον Δημήτρη Οικονόμου και στον Ακη Παυλόπουλο.

ΣΗΜΕΡΑ
Ντόρα Κουτροκόη, Δημήτρης Οικονόμου, Ακης Παυλόπουλος

Η δημοσιογράφος που επιλέχθηκε να είναι η γυναικεία φωνή στην εκπομπή και να αντικαταστήσει την Μαρία Αναστασοπούλου φαίνεται ότι δεν έδεσε καθόλου με τους δυο συναδέλφους της ενώ και πρακτικά υπήρχαν πολλά θέματα όπως για παράδειγμα των θέμα των παραθύρων όπου σε μόνιμη βάση πέραν των καλεσμένων υπήρχαν και τρία παράθυρα – ένα για τον κάθε παρουσιαστή με αποτέλεσμα ο τηλεθεατής να παθαίνει σύγχυση. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το τελευταίο διάστημα ο ρόλος της είχε περιοριστεί κατά πολύ αλλά σε καμία περίπτωση δεν περίμενε την παύση της και μάλιστα μεσούσης της τηλεοπτικής σεζόν.

Παράλληλα, με την Ντόρα Κουτροκόη παρελθόν από το κανάλι του Νέου Φαλήρου αποτελεί και ο δημοσιογράφος Τίμος Παπαδόπουλος και μάλιστα μετά από 15 χρόνια. Ενα από τα πιο δυνατά χαρτιά στο ρεπορτάζ που είχε αναλάβει διάφορες έρευνες για λογαριασμό του ΣΚΑΪ και προσφάτως είχε βρεθεί στην Αυστραλία όπου έκανε οδοιπορικό στα καμένα, αποχώρησε και κατευθύνεται και αυτός στο Action24.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *