Ψήφο εμπιστοσύνης στη Σία Κοσιώνη δίνει ο ΣΚΑΪ παρά τα δημοσιεύματα που θέλουν να είναι δυσαρεστημένοι από το σταθμό και να τρίζει η καρέκλα της ανκοργουμαν. Αντιθέτως, φαίνεται ότι άλλη καρέκλα είναι αυτή που τρίζει, ενώ με την κίνηση αυτά η Σία Κοσιώνη πάει προς ολοταχώς για την ανανέωση του συμβολαίο της που λήγει οσονούπω και είναι το κεντρικό πρόσωπο ακόμη μιας εκλογικής αναμέτρησης του σταθμού του Νέου Φαλήρου.

Ετσι, από την ερχόμενη Τετάρτη το “Ρουά Ματ” η εκπομπή που παρουσίαζε η Νίκη Λυμπεράκη “κόβεται” για να δώσει τη θέση της στην “Αντίστροφη Μέτρηση”, μια εκπομπή που θα παρουσιάζει η Σία Κοσιώνη μαζί με τον Βασίλη Χιώτη, τον Διευθυντή του ΣΚΑΪ 100,3. Οσο για τη Νίκη Λυμπεράκη περιορίζεται στα κεντρικά δελτία του Σαββατοκύριακου ανά δεκαπέντε μέρες, γεγονός που δημιουργεί ποικίλα ερωτηματικά καθώς ήταν από τα πρόσωπα εκείνη του σταθμού που είχαν την αμέριστη στήριξη της Διοίκησης.

Τέλος, στο πρόγραμμα λόγω εκλογών εντάσσεται ακόμη μια ενημερωτική εκπομπή με τον Παύλο Τσίμα στο τιμόνι, η οποία θα πρροβάλλεται το απόεγυμα στις 18.10 την Τετάρτη και την Πέμπτη 22 και 23 Μαίου με τίτλο “Ευρωεκλογές 2019”. Η ίδια εκπομπή θα παρουσιαστεί και την Παρασκευή στις 21.50 το βράδυ, την τελευταία Παρασκευή πριν τις εκλογές της 26η Μαίου. Ο Νίκος Στραβελάκης, που ήταν αρχισυντάκτης της Λυμπεράκη στο “Ρουά Ματ” είναι ένας από αυτούς που συμμετέχουν ενεργά στο πρότζεκτ των εκλογών χρησιμοπιώντας την εμπειρία του από το Μεγάλο Κανάλι.