“Σ’ αγαπώ- Μ’ αγαπάς”: όλη η αλήθεια για την επιστροφή της σειράς

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
S AGAPW M AGAPAS_3

Η κωμική σειρά «Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς» με την Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Θοδωρή Αθερίδη επιστρέφει, 17 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της στην ελληνική τηλεόραση, κάνοντας πρεμιέρα στο κανάλι της COSMOTE στο YouTube, την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου. Ετσι, τουλάχιστον μας υπόσχεται μέσα από δελτίο Τύπου η COSMOTE. Ωστόσο, η αλήθεια φαίνεται ότι είναι λίγο διαφορετική. 

S AGAPW M AGAPAS_2

Το θρυλικό τηλεοπτικό ζευγάρι, που έγινε δημοφιλές ταξιδεύοντας το κοινό στη δική του περιπετειώδη καθημερινότητα, επιστρέφει στην ψηφιακή εποχή, με νέες ιστορίες και περιπέτειες, χάρη στις εξελίξεις που έχει φέρει η τεχνολογία.
Το «Σ ‘αγαπώ-Μ’ αγαπάς» κάνει πρεμιέρα στις 21 Φεβρουαρίου με διπλό επεισόδιο («Ζήλεια» & «Ευτυχώς που δεν έγινα μάνα») και κάθε Πέμπτη, θα διατίθεται ένα νέο επεισόδιο της σειράς. Προσαρμοσμένη στα νέα digital δεδομένα, η σειρά επιστρέφει με νέο κύκλο 10 -μικρότερης
διάρκειας- διαδικτυακών επεισοδίων. Παράλληλα, η σειρά είναι ειδικά σχεδιασμένη για προβολή σε μικρότερες οθόνες, όπως είναι αυτές των φορητών συσκευών. Το «Σ ‘αγαπώ-Μ’ αγαπάς», που είναι βασισμένο στην καναδική τηλεοπτική σειρά «Un gars, une fille», προβλήθηκε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση τη σεζόν 2000-2001 στο MEGA, κερδίζοντας την προτίμηση του κοινού.

Ωστόσο, για να μην απογοητευτούν οι φανατικοί οπαδοί της εν λόγω σειράς που φαίνεται ότι είναι πολλοί, δεν πρόκειται για πραγματικό “comeback”, ούτε καν για πραγματική ελληνική σειρά γιατί αν ήταν έτσι θα προβαλλόταν μέσα από την τηλεόραση της  COSMOTE αλλά για τρεϊλεράκια με τους δυο πρωταγωνιστές που βασίζονται στη εν λόγω σειρά, κάτι ανάλογο είχε γίνει και με τη διαφήμιση του Λουμίδη με τις τρείς Χάριτες. Την παραγωγή έχει η εταιρεία του Πέτρου Μπούτου.   

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *