Πότε ρίχνει αυλαία “Αγγελική”, “Μουρμούρα” και “Ελα στη θέση μου” στον Alpha;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ALPHA

Φινάλε ετοιμάζεται να ρίξει και η πράιμ τάιμ του ALPHA μέχρι τα τέλη Ιουνίου, μια χρονιά που αυτό που εν τέλει κυρίαρχησε είναι ο σκληρός ανταγωνισμός.

Ηδη η Αγγελική Νικολούλη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της με το Φως στο τούνελ που έριξε ήδη αυλαία την προηγούμενη Παρασκευή. Το υπόλοιπο πρόγραμμα της πράιμ τάιμ θα ολοκληρωθεί την τελευταία εβδομάδα του μήνα και απομένουν μόνο οι ζωντανές εκπομπές που θα κάνουην φινάλε την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, το “Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα” τελειώνει για φέτος την Τετάρτη 30 Ιουνίου, ενώ η σειρά έχει ήδη πάρει το πράσινο φως και για 9η σεζόν με όλα τα ζευγάρια να παραμένουν κανονικά στη θέση τους. Μια μέρα μετά, την Πέμπτη 1η Ιουλίου θα ρίξει αυλαία η “Αγγελική”, μια σειρά που αγαπήθηκε πολύ ενώ ξεχώρισε για την ποιότητά της. Φυσικά θα έχει προηγηθεί μια εβδομάδα πριν το σπέσιαλ επεισόδιο πίσω από τις κάμερες με την Ναταλία Γερμανού να παίρνει το μικρόφωνο και ως δημοσιογράφος – παρουσιάστρια αλλά και φαντική τηλεθεάτρια της σειράς ρωτάει τους πρωταγωνιστές όσα το κοινό θέλει να μάθει.

Τέλος, μια εβδομάδα αργότερα, δηλαδή, την Παρασκευή 9 Ιουλίου πέφτει και η αυλαία για την αγαπημένη σειρά του σταθμού “Ελα στη θέση μου”. Μετά από πέντε σεζόν, η καθημερινή σειρά του Alpha περνάει στην τηλεοπτική ιστορία και κάνει φινάλε.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *