Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Με τα νούμερα που κάνει αυτή η εκπομπή, αν ήταν σε ιδιωτικό κανάλι, θα είχε κοπεί στο δίμηνο»

team
team

Στα νούμερα τηλεθέασης και τη διαφορά στη διαχείριση των εκπομπών στη δημόσια και την ιδιωτική τηλεόραση αναφέρθηκε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και η ομάδα του «Πρωινό ΣουΣού». Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός εξέφρασε την αντίθεσή του στο γεγονός ότι υπάρχουν προγράμματα στην ΕΡΤ που σημειώνουν εξαιρετικά χαμηλές τηλεθεάσεις, παρ’ όλα αυτά ανανεώνουν για δεύτερη χρονιά.

«Αισθάνομαι πια ότι η ερώτηση για τα νούμερα τηλεθέασης είναι σκέτο άγχος. Δεν θέλω ξανά να ακούσω για αυτά. Η αποδοχή του κόσμου είναι το ζητούμενο, αυτό που όλοι έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας», ανέφερε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

«Τελικός κριτής είναι – καλώς ή κακώς – ο τηλεθεατής. Γι’ αυτό και όσοι λένε ότι δεν κοιτάζουν τα νούμερα τηλεθέασης προσβάλλουν τον κόσμο κατά την άποψή μου», σχολίασε από την πλευρά του ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος παίρνοντας τον λόγο.

«Οφείλεις να δεις τι αρέσει στον κόσμο. Στην ΕΡΤ λιμάρουν νύχι. 1,5% και λένε: αγάπη μου, σκίσαμε. Δεν είμαι άδικος, είναι η πραγματικότητα», τονίζει ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός.

- Advertisement -

«Φέτος έχει εκπομπές που κάνουν νούμερα τηλεθέασης. Το κρατικό κανάλι, αν ήταν ανταγωνιστικό ως προς τα ιδιωτικά, θα υπήρχε πρόβλημα. Το «Πρωίαν σε είδον» του Φώτη και της Τζένης έχει μέρες που πάει πάρα πολύ καλά», επισήμανε η Ελένη Τσολάκη.

«Με τα νούμερα που κάνει η συγκεκριμένη εκπομπή, αν ήταν σε ιδιωτικό κανάλι, θα είχε κοπεί στο δίμηνο. Θα ανανέωνε δεύτερη χρονιά; Πέρσι υπήρξε εκπομπή που έκανε 0,8% και εκείνη την ημέρα ανακοινωνόταν η ανανέωση του συμβολαίου», υπογράμμισε αμέσως μετά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Εγώ, πάντως, επειδή δεν έχω βρεθεί ποτέ σε περιβάλλον κρατικής τηλεόρασης, το ζηλεύω λίγο. Κάποια στιγμή στη ζωή μου θα ‘θελα να το ζήσω κι αυτό», παρατήρησε μεταξύ σοβαρού και αστείου η Ελένη Τσολάκη και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος «υιοθέτησε» την ίδια άποψη-επιθυμία.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *