Πώς έκλεισε για τα δελτία ειδήσεων η πρώτη εβδομάδα της νέας χρονιάς;

-

- Advertisment -.
- Advertisement -
- Advertisement -

Με τους περισσότερους παρουσιαστές να μην έχουν ακόμα επιστρέψει στις επάλξεις αλλά την επικαιρότητα να τρέχει έκλεισε και η πρώτη εβδομάδα του νέου χρόνου για τα κεντρικά δελτία ειδήσεων.

Αναλυτικά, ο Αντώνης Σρόιτερ και το δελτίο του ALPHA μένει ο κυρίαρχος της ζώνης των 7 με το OPEN να απέχει… μίλιας μακριά. Στο σύνολο του κοινού το δελτίο του ALPHA έκανε μέσο όρο 21,5% και 19,5% στο νεανικό κοινό, ενώ ο κύριος ανταγωνιστής του, το OPEN χωρίς την Ελλη Στάη σημείωσε μικρή άνοδο και έκανε 7,3% και 7,1% αντίστοιχα. Το δελτίο του ΑΝΤ1 που παίζει εμβόλιμα ανάμεσα στις 7 και στις 8 χωρίς τον Νίκο Χατζηνικολάου στο τιμόνι έκανε 14,5% στο σύνολο και 12,8% στο νεανικό. 

Τέλος, στη ζώνη των 8 ή 8 παρά επί τω ορθότερον η μάχη ανάμεσα σε Σία Κοσιώνη και Μάρα Ζαχαρέα καλά κρατεί αν και οι δυο γυναίκες παρουσιάζουν δυο ενετελώς διαφορετικά δελτία ειδήσεων: το ένα άκρως πολιτικό και το άλλο άκρως κοινωνικό. Πιο συγκεκριμένα, στο σύνολο του κοινού η τελευταία μέρα της εβδομάδας του νέου χρόνου βρήκε τη Σία Κοσιώνη και τον ΣΚΑΪ πρώτους στο σύνολο με 16,4% ενώ το STAR έκανε μέσο όρο 16,1%. Στο νεανικό κοινό ωστόσο υπάρχει σαφές προβάδισμα της Μάρας Ζαχαρέα με 15,8% ενώ το αντίστοιχο δελτίο του ΣΚΑΪ σημείωσε μέσο όρο 11,4%.  

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία άρθρα

Τι είπε η Κορομηλά για Λιάγκα και Καινούργιου στον Χατζηνικολάου και η αλήθεια για την Τσαπανίδου στον ΣΚΑΪ

PING Tην πρώτη της συνέντευξη μετά από πολύ καιρό έδωσε η Ρούλα Κορομηλά στον Νίκο Χατζηνικολάου και από ότι...

Η Ελληνογαλλική Σχολή Jeanne D’ Arc στην δεντροφύτευση της Βορειοανατολικής Πεντέλης μαζί με τον Σάκη Ρουβά

Οι μαθητές δύο τάξεων της Ελληνογαλλικής Σχολής Jeanne D' Arc έδωσαν το παρόν στη μεγάλη δεντροφύτευση της Βορειοανατολικής Πεντέλης. Τη...

Μωρομάντηλα SEPTONA calm n’ care: Για κάθε χρήση και κάθε ηλικία

Aν για ένα πράγμα είναι γνωστή η SEPTONA στην Ελλάδα είναι για τα μωρομάντηλά της τα οποία είναι ιδανικά...

Ο Θέμης αποφασίζει να «απαντήσει» στον Οσμάν

Η Ιφιγένεια, βλέποντας σε μια προβολή επικαίρων της «Πατέ» τον Μίλτο τραυματισμένο, αποφασίζει να αψηφήσει κάθε κίνδυνο και να...
- Advertisement -
- Advertisement -

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΚΑ
Συνιστάται σε εσάς