Πώς έκλεισε για τα δελτία ειδήσεων η πρώτη εβδομάδα της νέας χρονιάς;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
kosioni-zaxarea

Με τους περισσότερους παρουσιαστές να μην έχουν ακόμα επιστρέψει στις επάλξεις αλλά την επικαιρότητα να τρέχει έκλεισε και η πρώτη εβδομάδα του νέου χρόνου για τα κεντρικά δελτία ειδήσεων.

Αναλυτικά, ο Αντώνης Σρόιτερ και το δελτίο του ALPHA μένει ο κυρίαρχος της ζώνης των 7 με το OPEN να απέχει… μίλιας μακριά. Στο σύνολο του κοινού το δελτίο του ALPHA έκανε μέσο όρο 21,5% και 19,5% στο νεανικό κοινό, ενώ ο κύριος ανταγωνιστής του, το OPEN χωρίς την Ελλη Στάη σημείωσε μικρή άνοδο και έκανε 7,3% και 7,1% αντίστοιχα. Το δελτίο του ΑΝΤ1 που παίζει εμβόλιμα ανάμεσα στις 7 και στις 8 χωρίς τον Νίκο Χατζηνικολάου στο τιμόνι έκανε 14,5% στο σύνολο και 12,8% στο νεανικό. 

Τέλος, στη ζώνη των 8 ή 8 παρά επί τω ορθότερον η μάχη ανάμεσα σε Σία Κοσιώνη και Μάρα Ζαχαρέα καλά κρατεί αν και οι δυο γυναίκες παρουσιάζουν δυο ενετελώς διαφορετικά δελτία ειδήσεων: το ένα άκρως πολιτικό και το άλλο άκρως κοινωνικό. Πιο συγκεκριμένα, στο σύνολο του κοινού η τελευταία μέρα της εβδομάδας του νέου χρόνου βρήκε τη Σία Κοσιώνη και τον ΣΚΑΪ πρώτους στο σύνολο με 16,4% ενώ το STAR έκανε μέσο όρο 16,1%. Στο νεανικό κοινό ωστόσο υπάρχει σαφές προβάδισμα της Μάρας Ζαχαρέα με 15,8% ενώ το αντίστοιχο δελτίο του ΣΚΑΪ σημείωσε μέσο όρο 11,4%.  

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *