Πόπη Τσαπανίδου: “Δεν συζητάω με κανέναν!”

Παναγιώτης Μουλόπουλος
Παναγιώτης Μουλόπουλος

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ενημέρωσης και γι’ αυτό το κοινό την ακολουθεί σε κάθε της βήμα. Τα τελευταία χρόνια, όμως, τα πράγματά δεν πήγαν όπως θα ήθελε στα επαγγελματικά. Η απόφαση των υπευθύνων του STAR να «κόψουν» την πρωινή ενημερωτική εκπομπή είχε σαν αποτέλεσμα να… μεταθέσουν τη δημοσιογράφο στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων.

Με την ολοκλήρωση της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν, η δημοσιογράφος αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της από το STAR. Η συγκεκριμένη εξέλιξη ξάφνιασε πολλούς, καθώς δεν είχε ακουστεί ή κυκλοφορήσει κάτι… Μετά από την αποχώρησή της από το δυναμικό του STAR, γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά σενάρια. Κάποια από αυτά την ήθελαν να εντάσσεται στο δυναμικό του ΑΝΤ1 αλλά, κυρίως, στου epsilontv. Ποια είναι η αλήθεια;

Σε επικοινωνία που είχαμε με την Πόπη Τσαπανίδου μας διέψευσε τα σενάρια περί ένταξης της στο δυναμικό των προαναφερθέντων καναλιών και ειδικά του epsilontv. Όπως μας είπε χαρακτηριστικά: “Οι προτάσεις που μου έγιναν, δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες μου, οπότε όχι… δεν συζητάω με κανέναν! “.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *