Οι συναντήσεις του Γιώργου Χατζηνάσιου με την Αλέκα Κανελλίδου κάθε Σάββατο και Κυριακή στις Γραμμές, συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία.

Οι δύο τιτάνες του ελληνικού τραγουδιού βρέθηκαν για “Πρώτη φορά μαζί” στη σκηνή, δείχνουν ωστόσο σαν να είναι έτοιμοι από καιρό. Παρασύρουν το κοινό σε ένα ταξίδι μουσικών αναμνήσεων που μαρτυρά τη σπανιότητα του βάρους της ίδιας της συνάντησης και ταυτόχρονα τη γενναιοδωρία των μεγάλων καλλιτεχνών απέναντι στο κοινό χαρίζοντας εκτός από τις αναμενόμενες συγκινήσεις, στιγμές κεφιού που γίνονται δεκτές με ενθουσιασμό. Μαζί τους αντάξιοι συνοδοιπόροι ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και η Μαίρη Στεφανακίδη που κερδίζουν το χειροκρότημα για τις δυναμικές ερμηνείες τους.

Πολλοί είναι οι επώνυμοι που επιλέγουν να διασκεδάσουν μαζί με τους δύο καλλιτέχνες και να ακούσουν μεγάλες επιτυχίες. Αυτή την εβδομάδα έσπευσαν για να τους απολαύσουν από κοντά ο Τάκης Ζαχαράτος όπου πέρασε μοναδικές στιγμές με τους πρωταγωνιστές του σχήματος.

Ο τηλεοπτικός Μηνάς, κατά κόσμον Αντώνης Αντωνίου και η σύζυγος του Νατάσα Ασίκη που είναι κι εκείνη ηθοποιός. Σιγοτραγουδώντας όλα τα τραγούδια της αγαπημένης τραγουδίστριας, αλλά και τις τεράστιες επιτυχίες του Γιώργου Χατζηνάσιου, δήλωσαν ενθουσιασμένοι με το πρόγραμμα αλλά και με τον χώρο και την ακουστική του.

Τις Γραμμές επέλεξαν για τη διασκέδαση τους και η Μαρίνα Βερνίκου με την Χριστίνα Μπόμπα, την Χριστίνα Γκαντούρ, την Κατερίνα Κορού παρέα με την κόρη του Γιώργου Χατζηνάσιου Άννα, όπου μάλιστα τον επισκέφθηκαν στο καμαρίνι του για να τον συγχαρούν από κοντά.

Το ίδιο βράδυ εκεί βρέθηκε και ο Κώστας Καραφώτης, ο οποίος διασκέδασε επίσης με την παρέα του.