Μετά από τρεις σεζόν, το κοινό του Netflix θα αναγκαστεί να αποχαιρετίσει τους αγαπημένους του ήρωες της «σκοτεινής» κωμωδίας “Santa Clarita Diet”. Έναν μόλις μήνα μετά την κυκλοφορία των επεισοδίων του τρίτου κύκλου, η πλατφόρμα ανακοίνωσε ότι σταματά, χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις προκαλώντας σεισμό στα social media.

Santa-Clarita-Diet

Η υπηρεσία streaming ανακοίνωσε ότι δεν θα υπάρξει 4η σεζόν του πρώτου «zom-com» (sitcom με… ζόμπι) στην ιστορία της τηλεόρασης, κάτι που δυσαρέστησε έντονα τους φαν της σειράς. Το “Santa Clarita Diet”, με πρωταγωνιστές την Ντρου Μπάριμορ και τον Τίμοθι Όλιφαντ, είχε αποκτήσει με τον καιρό ένα φανατικό κοινό, λόγω της ομολογουμένως πρωτότυπης πλοκής του αλλά και των διάσημων πρωταγωνιστών του.

Περί τίνος πρόκειται

Η σειρά αφηγείται την ιστορία ενός παντρεμένου ζευγαριού, του Τζόελ και της Σίλα Χάμοντ, που εργάζονται ως μεσίτες σε προάστιο της Καλιφόρνια. Η ζωή τους αλλάζει ριζικά όταν η κ. Χάμοντ, για άγνωστους αρχικά λόγους, μεταμορφώνεται σε ζόμπι και αρχίζει να… επιζητεί ανθρώπινη σάρκα. Ο αφοσιωμένος σύζυγος και η κόρη προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα οικογενειακή πραγματικότητα, με αποτέλεσμα πολλές κωμικές αλλά και ζόμπι στιγμές.