Ενα βήμα πριν το κόψιμο βρίσκεται η τουρκική σειρά του ΑΝΤ1 “Μια ζωή”, η οποία δεν κατάφερε να φέρει τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης. Και λέω ένα βήμα γιατί αφού κόπηκε από τις καθημερινές εντελώς σύμφωνα με πληροφορίες του tinasmess.gr μεταφέρεται στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, όπως άλλωστε, συμβαίνει με κάθε σειρά που… κόβεται στον ΑΝΤ1.

ΜΙΑ ΖΩΗ
Μια ζωή

Τη θέση της πρόκειται να πάρει μια νέα σειρά αμερικανικής παραγωγής αυτή τη φορά, το “Shooter”. Σύμφωνα με την υπόθεση της σειράς, ένας σκοπευτής που έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση πείθεται να επιστρέψει και να επαναδραστηριοποιηθεί ώστε, να αποτρέψει τη δολοφονία του προέδρου των ΗΠΑ. Όμως, όλα θα ανατραπούν όταν ο ίδιος βρίσκεται παγιδευμένος και κατηγορείται για τη δολοφονία που προσπαθούσε να αποτρέψει… Κυνηγημένος, προσπαθεί να βρει τον πραγματικό δολοφόνο αλλά και εκείνον που τον πρόδωσε.

Shooter
Shooter

Η σειρά «Shooter» είναι βασισμένη στο βιβλίο του Στέφεν Χάντερ, «Point of Impact» ενώ έχει γίνει και ταινία με τον ίδιο πρωταγωνιστή, τον Μαρκ Γουόλμπεργκ.

Η σειρά πρόκειται να κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στις 22.45 και θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη πριν από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.