Ποια μεσημεριανά δελτία ειδήσεων δεν θα βγουν αύριο στον αέρα;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΚΑΝΑΛΙΑ

Χωρίς μεσημεριανά δελτία ειδήσεων θα μείνουν αύριο τα κανάλια καθώς η ΕΣΗΕΑ έχει κηρύξει 4ωρη στάση εργασίας σε όλα τα ΜΜΕ δημόσια και ιδιωτικά από τις 12 έως τις 16.00 το μεσημέρι. Κατά την διάρκεια της στάσης εργασίας επιτρέπεται η εργασία των συναδέλφων που θα καλύψουν τις απεργιακές συγκεντρώσεις.

Ωστόσο, η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη όχι μόνο θα βγει αύριο κανονικά αφού η ίδια δεν είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών αλλά σύμφωνα με αλλαγή προγράμματος οι “Αλήθειες με την Ζήνα” θα έχουν και μεγαλύτερη διάρκεια όπως γίνεται πολύ συχνά τις τελευταίες μέρες αναβάλλοντας την προβολή του “Ντετέκτιβ Μονκ”. Μάλιστα, όπως προκύπτει από την σημερινή τροποποίηση προγράμματος την ίδια στιγμή που κάποια από τα ανταγωνιστικά κανάλια (OPEN, MEGA και ΑΝΤ1) αντικαταστούσαν λόγω της στάσης εργασίας τα δελτία ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές.

Ανάλογη στάση με τα μέχρι στιγμής δεδομένα φαίνεται πως θα κρατήσουν και ο ΑLPHA αλλά και ο ΣΚΑΪ και χωρίς να έρθουν σε δύσκολη θέση δημοσιογράφοι που είναι μέλη της Ενωσης, που συμμετέχει στην στάση εργασίας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *