“Πέτα τη Φριτέζα”: Η αποχώρηση δύο γυναικών και η άφιξη των νέων προσώπων

Ευάννα Ζουμπούρογλου
Ευάννα Ζουμπούρογλου
peta_ti_friteza

Η πολύ επιτυχημένη κωμική σειρά του ANT1 “Πέτα τη φριτέζα” πήρε το πράσινο φως για την ερχόμενη σεζόν, ενώ το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν τα πρώτα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου.

Ωστόσο, από τον δεύτερο κύκλο θα απουσιάζουν δύο ηθοποιοί και συγκεκριμένα δύο γυναίκες η Τζένη Μπότση και η Νεφέλη Κουλούρη, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του “MYtv” και του Παναγιώτη Μουλόπουλου. Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου, η Ζαμπέλα (Ελένη Ουζουνίδου) όπως είδαμε μαθαίνει  για την εγκυμοσύνη της Φάλον την οποία υποδύεται η Τζένη Μπότση, αλλά και όσα συνέβησαν ανάμεσα σε εκείνη και τον Αλέκο που υποδύεται ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος μάλιστα φυγαδεύει την Φάλον για να μην κινδυνέψει. Στα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου, λοιπόν, η Φάλον θα κρύβεται, ώστε να φέρει το παιδί της στον κόσμο, χωρίς ταραχές και, κυρίως, τις απειλές της Ζαμπέλας, ενώ πιθανά λίγο αργότερα να επιστρέψει πίσω. Από την άλλη η Θάλεια, την οποία υποδύεται η Νεφέλη Κουλούρη, ήθελε διακαώς να φύγει από το Φτασμένο όπως είδαμε, και μετά τις διακοπές της στην Κέρκυρα παίρνει την απόφαση να πάει στη σχολή που πέρασε στα Γιάννενα, και αυτός είναι λόγος που θα απουσιάζει από τον δεύτερο κύκλο.

- Advertisement -

Πέρα όμως από τις δύο αποχωρήσεις, θα υπάρξουν και δύο νέα πρόσωπα. Συγκεκριμένα, η Ζαμπέλα κι ο Αλέκος κατάφεραν να πείσουν τον Αντρέα (Γιάννη Μπέζο) να τους μεταβιβάσει τη «Λαγουδέρα» και ό,τι άλλο είχε στο όνομα του. Μάλιστα, δεν χάνουν χρόνο και πουλάνε το οικόπεδο στους Ρώσους. Οι νέοι ιδιοκτήτες της “Λαγουδέρας”  θα στείλουν στο χωριό ένα νέο πρόσωπο τη Λούνα, για να κάνει κουμάντο, που από ότι φαίνεται θα φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων. Η δεύτερη γυναίκα που προστίθεται στην σειρά, είναι μια νεαρή γυναίκα η οποία δεν είναι άλλη από τη χειριστική ανιψιά της Φάλον, η οποία έρχεται με σκοπό να αναλάβει το καΐκι και το μαγαζί της Φάλον. Οι δύο γυναίκες που θα καλύψουν τους συγκεκριμένους ρόλους παραμένουν άγνωστες, ωστόσο έχουν “πέσει” στο τραπέζι διάφορα ονόματα.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *