Παυλόπουλος: Αλήθειες & ψέματα για το τηλεοπτικό του μέλλον

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Από την ψυχαγωγία περιμέναμε τις μεγάλες ανατροπές για την επόμενη σεζόν, τελικά η ενημέρωση είναι αυτή που μας τις επιφυλάσσει γεγονός που αποδεικνύεται καθημερινά μέσα από το ρεπορτάζ.

Αυτή τη φορά στο επίκεντρο βρίσκεται το OPEN, ένα κανάλι που φέτος έχει περάσει από 40 κύματα. Πέρσι έχασε τα δυνατά χαρτιά της ψυχαγωγίας – Καινούργιου και Χρηστίδου – φέτος από ότι φαίνεται σειρά έχει η ενημέρωση. Ο Ακης Παυλόπουλος ανακοίνωσε στον Διευθυντή του το τέλος της συνεργασίας με το κανάλι, όχι τώρα, όπως γράφτηκε, δίνοντας την παραίτησή του, αλλά με το τέλος της σεζόν μιας και είναι σε ισχύ το συμβόλαιό του μέχρι τον Ιούλιο του 2022. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του σταθμού γνωστοποίησε ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι δεν θα παραμείνει στο κανάλι την ερχόμενη σεζόν καθώς έχει ήδη δώσει τα χέρια με άλλο σταθμό. Ο ίδιος ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης φαίνεται να διαψεύδει το συγκεκριμένο γεγονός αλλά να επιβεβαιώνει ότι το συμβόλαιό του παρουσιαστή της “Ωρας Ελλάδος” λήγει και η παραμονή του δεν θεωρείται σίγουρη. Ωστόσο, το ρεπορτάζ λέει ότι οι ανακοινώσεις Παυλόπουλου δεν έγιναν σίγουρα δεκτές με χαρά από την άλλη πλευρά.

Αλλωστε, οι σχέσεις ήταν ήδη τεταμένες με τον φυσικό του προϊστάμενο καθώς ο Ακης Παυλόπουλος δεν είχε την καλύτερη των σχέσεων με την συμπαρουσιάστριά του, Ευλαμπία Ρέβη, η οποία ήταν επιλογή του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης και θεωρούνταν το νεό πουλέν του σταθμού που προέκυψε μετά τις πυρκαγιές του καλοκαιριού. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος είχε ζητήσει επανειλημμένα την αντικαταστασή της καθώς οι καβγάδες ήταν συνεχείς και οι διαφωνίες έντονες, κάτι που δεν έγινε και το γεγονός αυτό φαίνεται πως οδήγησε τον παρουσιαστή στην έξοδο αναζητώντας αλλού δουλειά για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

- Advertisement -

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον σταθμό, τα στελέχη όχι μόνο γνώριζαν ότι ο Ακης Παυλόπουλος ήταν με το ένα πόδι στην έξοδο, αλλά κατά τη διάρκεια των μαραθωνίων για τον πόλεμο στην Ουκρανία ήταν το μόνο πρόσωπο που δεν πίεζαν καθόλου υπό το φόβο της αποχώρησης που τελικά φαίνεται πως δεν μπόρεσαν να αποφύγουν.

Μύθοι και αλήθειες για το επόμενο βήμα του Παυλόπουλου

Οσο για το επόμενο τηλεοπτικό βήμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος όλο αυτό το διάστημα έκανε κρούσεις σε διάφορα κανάλια όπως άλλωστε είχε συμβεί δυο χρόνια πριν όταν ετοιμαζόταν να αποχωρήσει από το OPEN και μάλιστα είχε τότε σχεδόν δώσει τα χέρια με το STAR αλλά προτίμησε να παραμείνει στο κανάλι της Παιανίας. Με την ΕΡΤ δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι παρά το γεγονός ότι γράφεται, ενώ όντως με τον ΣΚΑΪ έχει κάνει προχωρημένες συζητήσεις για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου στη θέση του Δημήτρη Καμπουράκη που τελειώνει το συμβόλαιό του, αλλά την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να παρθούν οι όποιες αποφάσεις.

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα

Πάντως, από ότι φαίνεται ο Ακης Παυλόπουλος δεν θα είναι η μόνη απώλεια από το κανάλι της Παιανίας την ερχόμενη σεζόν. Οπως σας έχω ξανά αναφέρει, η Φαίη Μαυραγάνη βρίσκεται ένα βήμα πριν την μεγάλη έξοδο με προορισμό τον ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου προσπαθεί να αναβιώσει την πολύπαθη ζωνη του Σαββατοκύριακου. Για τον λόγο αυτό κάνει κρούσεις σε διάφορα πρόσωπα, μόνο που η Φαίη Μαυραγάνη αποτελεί διακαή πόθο καθώς η εκπομπή “Τώρα ό,τι συμβαίνει” αντιστέκεται σθεναρά στην όποια καταρρευση συνοδεύει το κανάλι.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *