ΟPEN: Ενα βήμα πριν το πρόωρο τέλος η εκπομπή της Ράλλη;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΡΑΛΛΗ

Για άλλο ένα Σαββατοκύριακο και η εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη στο OPEN αγνοείται από το πρόγραμμα του καναλιού της Παιανίας.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή “Αυτό είναι Σαββατοκύριακο” δεν θα βγει ούτε αυτή την εβδομάδα, τη δεύτερη συνεχόμενη, παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα του OPEN έχει κάνει restart στην ψυχαγωγία εδώ και μια εβδομάδα. Και ενώ το κανάλι την υπολογίζει κάθε εβδομάδα στο πρόγραμμά του έρχεται ο Φίλιππος Βρυώνης και τους αλλάζει τα σχέδια. Μάλιστα, οι 50 και πλέον εργαζόμενοι στην εταιρεία παραγωγής οι οποίοι μένουν απλήρωτοι εδώ και δυο και πλέον μήνες δεν γνωρίζουν τίποτα από τα παραπάνω και ενημερώνονται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή χωρίς κανείς να είναι σε θέση να τους εξηγήσει τον λόγο παρά τις επανειλημμένες κλήσεις στους υπευθύνους. Προφανώς και όλα αυτά σχετίζονται με το γεγονός ότι δεν έχουν καταβληθεί οι μισθοί Φεβρουαρίου και Μαρτίου αλλά μέχρι να δοθεί κάποια επίσημη ανακοίνωση όλα τα παραπάνω αποτελούν εικασίες. Την ίδια στιγμή, μάλιστα, η εταιρεία συμπράττει συνεργασίες με νέα γνωστά και ακριβοπληρωμένα πρόσωπα από τον χώρο της σόουμπιζ που προωθούν τα προϊόντα της εν λόγω εταιρείας, γεγονός που προκαλεί πολλά ερωτήματα.

Οσο μάλιστα η εκπομπή παραμένει εκτός προγράμματος φουντώνουν οι φήμες και τα σενάρια για πρόωρο και άδοξο φινάλε της εκπομπής με τους εργαζόμενους να ανησυχούν, την ίδια ώρα που το κανάλι μάλιστα παραμένει χωρίς πρόγραμμα στη συγκεκριμένη ζώνη και αναγκάζεται να βάζει ελληνικές ταινίες.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *