Ο Σρόιτερ απαντά για το κόψιμο της εκπομπής του

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΙΤΕΡ

Κόπηκε πριν καν προβληθεί. Ο λόγος για την εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ Tik Talk με φιλοξενούμενους τους αρνητές της μάσκας όπου οι δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου είχαν εξέχουσα σημασία.

Ωστόσο κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή η εκπομπή δεν προβλήθηκε από τον ΑLPHA. Το κανάλι όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός της ακύρωσης της εκπομπής υποστήριξε ότι είναι μια κρίσιμη στιγμή, μια ευαίσθητη χρονική συγκυρία, έχουμε μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού, αναμένουμε και τα νέα μέτρα και γι’ αυτό αποφασίστηκε να μη μεταδοθεί”.

Ωστόσο, τη δική του άποψη εξέφρασε ο Αντώνης Σρόιτερ στο προσωπικό του προφίλ στο twitter, η οποία διαφοροποιείται σε αρκετά σημεία από αυτή του καναλιού:

- Advertisement -

Αξίζει να σημειωθεί ότι και η Δανάη Μπάρκα είχε κλείσει τον Γρηγόρη Πετράκο καλεσμένο στη σημερινή της εκπομπή στο MEGA αλλά όπως η ίδια παραδεχτηκε στον αέρα της εκπομπής της τον ακύρωσαν.

“Είχαμε κανονισμένη συνέντευξη, αλλά αποφασίσαμε να μην γίνει για πολλούς λόγους, τουλάχιστον αυτό το διάστημα. Νιώθω ότι όλοι φέρουμε ευθύνη για το τι ακούγεται από τις εκπομπές μας, από τα ραδιόφωνά μας και χρειάζεται μια προσοχή όταν μιλάμε για θέματα υγείας”, είπε η Δανάη Μπάρκα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *