Ο ΣΚΑΪ έστω και με καθυστέρηση απαντά για το ροζ βίντεο του “Big Brother”

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
BIG BROTHER

Με μεγάλη καθυστέρηση, πάμπολλα δημοσιεύματα, δημόσια κατακραυγή στα social media και αναπάντητα ερωτηματικά για το πως διέρρευσαν ροζ βίντεο του Big Brother -ευτυχως αυτή τη φορά όχι στον αέρα ο ΣΚΑΪ αποφάσισε αργά σήμερα το βράδυ να εκδώσει επίσημα ανακοίνωση για το συγκεκριμένο συμβάν.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει ότι το κανάλι έχει πάρει την απόφαση να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου, ενώ διευκρινίζει ότι δεν υπάρχει καμία ανάμειξη του σταθμού. Τ

“Με αφορμή άρθρα, αναρτήσεις και σχόλια, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, σχετικά με το τηλεοπτικό πρόγραμμα Big Brother, διευκρινίζονται τα εξής:
Το οπτικοακουστικό υλικό που φέρεται να αφορά στο πρόγραμμα Big Brother δεν προέρχεται ούτε προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Αποτυπώθηκε και αποκτήθηκε αθέμιτα και στη συνέχεια διέρρευσε (πιθανότατα κατόπιν περαιτέρω επεξεργασίας) στο διαδίκτυο και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς καμία δική μας γνώση, ευθύνη ή εμπλοκή. Ο ΣΚΑΪ έχει εκκινήσει νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου, αλλά και εναντίον αυτών που, αναπαράγοντας και διακινώντας περαιτέρω το
παρανόμως κτηθέν υλικό, έχουν επιλέξει να επωφεληθούν σε βάρος τρίτων ή να αποκτήσουν δημόσιο λόγο, εμφανιζόμενοι δήθεν ως ηθικοί κήνσορες”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ριάλιτι ρίχνει αυλαία στις 17 Δεκεμβρίου και φυσικά δεν τίθεται πλέον κανένα θέμα συνέχισής του στο κανάλι, απόφαση που είχε παρθεί πολύ πριν συμβεί το συγκεκριμένο γεγονός, κυρίως λόγω της κακής πορείας του στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *