Ο Ατζούν θα περιμένει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου…

team
team

Τυφλή εμπιστοσύνη έχει ο Ατζούν στην Queen Dina! Ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός περιμένει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να γεννήσει και μετά θα βγάλει το «My Style Rocks» στον Σκάι!

Μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν συζητάει για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, καθώς την τηλεόραση την αγαπάει και, όπως φαίνεται, θέλει να επιστρέψει σε αυτήν. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, το νέο βήμα της δημοφιλούς παρουσιάστριας μετά τον ερχομό του παιδιού της είναι μια παραγωγή στην οποία την έχουμε δει στο παρελθόν και μάλιστα την έχει υποστηρίξει πολύ καλά. Οπως λέγεται στην τηλεοπτική αγορά, ο Ατζούν Ιλιτζαλί εκτιμά πολύ την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και πιστεύει ότι θα πάει σφαίρα το ριάλιτι μόδας «My Style Rocks». Φήμες θέλουν να μη θέλει να ακούσει κουβέντα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ένα πρόσωπο για το οποίο συζητούσε στην αρχή, σχετικά με την παρουσίαση του σόου μόδας. Επειτα όμως από το βατερλώ του «Love island» η Ηλιάνα έχει πέσει σε δυσμένεια.

Το «Μy Style Rocks» προορίζεται για μετά τον Ιανουάριο στον Σκάι, έτσι ώστε να έχει γεννήσει η Κωνσταντίνα και να μπορεί να εργαστεί χωρίς προβλήματα. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος με πολλή ανυπομονησία περιμένουν το μωράκι τους κοντά στα Χριστούγεννα για να το κρατήσουν πρώτη φορά στην αγκαλιά τους.

Πηγή: Espresso

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *