Νίκος Αποστολόπουλος: «Ο Σάκης Τανιμανίδης πια δεν κάνει να παρουσιάζει τίποτα»

team
team

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Αποστολόπουλος. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε κι έριξε τα βέλη του σε όλη την ελληνική showbiz.

«Η showbiz στην Ελλάδα είναι στα πατώματα, είναι κάτι ασήμαντοι άνθρωποι, στους οποίους δίνουνε λόγο τα κανάλια να υπάρχουν. Όλοι είναι υπερεκτιμημένοι στην showbiz», είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Για το My style rocks, ο Νίκος Αποστολόπουλος ήταν ιδιαίτερα καυστικός: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από Βατερλώ σε Βατερλώ πάει. Στη θέση της παρουσιάστριας έπρεπε να είναι η Χριστοπούλου, ή ας έβαζαν την Ζενεβιέβ, ή κάποια από αυτές τις στρίγγλες. Ο Κουδουνάρης κάτι πρέπει να κάνει για να προβληθεί, για να είναι γνωστός. Κανείς δεν τον ξέρει στην Ελλάδα. Είναι δυνατόν σε αυτή την εκπομπή να βάλουν παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου;».

Ο Νίκος Αποστολόπουλος ανέφερε επίσης: «Στο GNTM δεν τους φτάνει η αποτυχία η φετινή θέλουν και του χρόνου… Η Βίκυ Καγιά έχει γινει υστερική, ουρλιάζει χωρίς λόγο. Ο Γιώργος Καράβας είναι διακοσμητικό στοιχείο. Που πας καραβάκι με τέτοιο καιρό; Ο Αλέξης Παππάς έχει πολλή έπαρση. Ο Σάκης Τανιμανίδης πια δεν κάνει να παρουσιάζει τίποτα. Ο Γιώργος Λιανός είναι μια χαρά».

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *