Ναταλία Γερμανού: “Δεν κάθεσαι να δεις Λιάγκα για να τον περιμένεις με την καραμπίνα οπλισμένη”

team
team

Ο Γιώργος Λιάγκας και οι αυστηρές τοποθετήσεις του στο “Πρωινό” της προηγούμενης εβδομάδας απασχόλησε το “Καλύτερα δε Γίνεται” του Σαββάτου, στη στήλη “Αποψάρα” με τον Κωνσταντίνο Αντωνάτο.

Θυμίζουμε ότι ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 ζήτησε από τους συναδέλφους δημοσιογράφους “να σταματήσουν να ασχολούνται μαζί του”.

Η Ναταλία Γερμανού τοποθετήθηκε επί του θέματος, λέγοντας: “Είπε “σας παρακαλώ σταματήστε να ασχολείστε μαζί μου, γιατί με παίζετε για να με ψέξετε σε κάτι”. Δεν είναι όμως έτσι. Εγώ προσωπικά τον συμπαθώ τον Γιώργο Λιάγκα, το λέω με τιμή και δημοσίως. Τον θεωρώ αυθεντικό, πολύ καλό δημοσιογράφο. Ανήκει στην κατηγορία, ή σου αρέσει, τον γουστάρεις και τον βλέπεις γι’ αυτό που είναι, με τα καλά του, τα στραβά του ή αλλιώς δεν τον βλέπεις. Δεν κάθεσαι να δεις τον Λιάγκα για να τον περιμένεις με την καραμπίνα οπλισμένη πότε θα κάνει το παραμικρό λάθος λες και όλοι οι άλλοι είμαστε αλάνθαστοι”.

Η συζήτηση πήγε στον τσακωμό που είχε on air ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φωτεινή Πετρογιάννη. “Όποιος διαφωνεί μαζί σου, δεν σημαίνει ότι σου επιτίθεται” είχε πει ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 στη συνεργάτιδά του.

- Advertisement -

Πάνω σε αυτό, ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος σχολίασε: “Τα σχόλια που δέχονται κατά καιρούς πια προσωποποιούνται. Αν διαβάσεις από αυτούς που αντιπαθούν τηλεοπτικά στο twitter σχόλια, το προσωποποιούν. Νομίζω ότι του έχει βγει το όνομα από κάποια λάθη του και δεν εννοούν να καταλάβουν κάποιοι άνθρωποι που τον κρίνουν τηλεοπτικά ότι αυτός ο άνθρωπος κάνει μία επιτυχημένη εκπομπή, που πουλάει αυτός ο τρόπος που κινείται στην τηλεόραση. Είναι αψύς, είναι μετρημένος σε αυτά που λέει, εκτός εάν έχει νεύρα ή βγαίνει εκτός πλαισίου. Συνήθως είναι αψύς ο τρόπος του αλλά πολύ συγκεκριμένος σε αυτά που λέει. Νομίζω ότι έχει νεύρα εν γένει αυτήν τη στιγμή και την πληρώνει γενικά όλο το τοπίο και η Φωτεινή όπως είδαμε”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *