Ναταλία Γερμανού: Αν τους ρωτήσεις αν ήμουν πάντα άγγελος, θα σου πουν “όχι”

team
team
ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Στην κάμερα της εκπομπής “Fay’s Time” μίλησε η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια του “Καλύτερα δε Γίνεται” ρωτήθηκε αρχικά για τις πρωτιές της εκπομπής του Alpha: “Εντάξει, είναι πολύ νωρίς ακόμα. Όσοι κάνουμε τηλεόραση ξέρουμε ότι αυτό είναι μαραθώνιος. Στη δική μου εκπομπή δεν ασχολούμαστε με το τι νούμερα τηλεθέασης κάνουν οι άλλες εκπομπές, χωρίς να σημαίνει ότι το θεωρώ λάθος εάν το κάνουν συνάδελφοι. Εγώ σαν τηλεθεατής, δεν με ενδιαφέρει να δω μία εκπομπή η οποία σχολιάζει τι νούμερα έκανε μία άλλη εκπομπή, δεν με νοιάζει. Θα δω μία εκπομπή είτε κάνει 3% είτε κάνει 43%, αν μου αρέσει”.

Για τον Κώστα Τσουρό και την εκπομπή του, που παίζει “απέναντι” από το #kalytera, η Ναταλία Γερμανού δήλωσε: “Έχω δει την εκπομπή του. Ο Κώστας έχει έναν δικό του τρόπο δημοσιογραφικός, είναι πιο καυστικός από εμένα. Πάντα μιλάμε με τον Κώστα, έχουμε το δικό μας δευτεριάτικο ραντεβού της αγάπης, υπενθυμίζουμε πόσο πολύ αγαπάμε ο ένας στον άλλον ανεξάρτητα αν η μοίρα μας έφερε σε απέναντι ζώνες”.

Όσον αφορά το “Secret Song”, η ίδια ανέφερε: “Όλοι αναμένουμε το “Secret Song” και εγώ το αναμένω. Εγώ τα γυρίσματα τα έκανα στο πλατό του “J2US”, όταν με το καλό επιστρέψει ο Νίκος Κοκλώνης στο “J2US”, μάλλον θα ξεκινήσω πάλι τα γυρίσματα”.

- Advertisement -

Θα ολοκληρωθεί στα δύο επεισόδια όπως γράφτηκε; Η Ναταλία Γερμανού απάντησε πάνω σε αυτό: “Ένα επεισόδιο θα προβληθεί γύρω στα τέλη Νοεμβρίου – αρχές Δεκέμβρη και μετά μάλλον θα ξεκινήσουμε ξανά γυρίσματα. Όλα αυτά είναι υποθετικά”.

Η Ναταλία Γερμανού εμμένει στη τοποθέτησή της και δηλώνει καλό παιδί της μικρής οθόνης: “Έχω συνεργαστεί με αρκετούς ανθρώπους, σκηνοθέτες, αρχισυντάκτες, παραγωγούς… Φαντάζομαι ότι αν τους ρωτήσεις “Η Ναταλία ήταν πάντα άγγελος;”, θα σου πουν “όχι”. Και έχω φωνάξει και έχω τσακωθεί, μπορεί κάποιους ανθρώπους να τους έχω εκνευρίσει αλλά όλα αυτά γίνονται πάνω στην ένταση της δουλειάς. Κακό παιδί, θα επιμείνω, δεν έχω υπάρξει”.

Θα άφηνε το Σαββατοκύριακο για κάποιο άλλο τηλεοπτικό project; “Υπάρχει μία φράση που λέει “Να ξέρεις πότε πρέπει να φεύγεις”. Νομίζω ότι πρέπει να ξέρουμε πότε πρέπει να σταματάμε κάτι, πριν μας “σταματάει” αυτό. Ίσως κάποια στιγμή να αφήσω το Σαββατοκύριακο για να κάνω κάτι που είναι μία φορά την εβδομάδα, ένα late night, ένα talk show” είπε πάνω σε αυτό.

Και πρόσθεσε: “Βέβαια έχω σκεφτεί τη ζωή μου εκτός τηλεόρασης. Και εγώ μπορώ να ζήσω χωρίς την τηλεόραση και εκείνη μπορεί να ζήσει χωρίς εμένα”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *