Μετά το βατερλό, έρχονται αλλαγές στο Open TV

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Δεν έχουν προλάβει να περάσει μια εβδομάδα από τότε που ξεκίνησε το πρόγραμμα του Open TV και ξεκίνησαν οι αλλαγές καθώς όλα δείχνουν ότι είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένες.

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή «Κουζίνα για δύο» μεταφέρεται από τις 20:00 το βράδυ στις 17:50, αναλαμβάνοντας να δίνει πάσα στην στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open με την Ελλη Στάη. Στις 20:00 από Δευτέρα έως και Τετάρτη θα βρίσκεται η σειρά «Ελεύθερη Σχέση» με τη Δήμητρα Ματσούκα και τον Μάριο Αθανασίου, η οποία θα παίξει απέναντι από το ήδη εδραιωμένο “Ελα στη θέση σου” του ALPHA, ενώ καθημερινά στις 21:00 παραμένει ο «Πρίγκιπας της Φωτιάς» και μάλιστα κάθε Δευτέρα με διπλό επεισόδιο για να αντιμετωπίσει το “Σόι σου” αλλά και τον σκληρό ανταγωνισμό με τα ριάλιτι.Την ίδια μέρα θα ακολουθεί στις 22:45 το «Ου Φονεύσεις» του Πάνου Κοκκινόπουλου.

Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 20:00 θα βρίσκεται η σειρά «Για Πάντα Παιδιά», ενώ το “Runaway Project” θα παίζει τις ίδιες μέρες αμέσως μετά τον «Πρίγκιπα της Φωτιάς», δηλαδή στις 22:00, αντί για τις 23.00 που είχε προγραμματιστεί.

Και μετά τις αλλαγές αυτές, η Αλκηστις Μαραγκουδάκη δεν έχει παρά να κάνει το σταυρό της καθώς είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις ήδη εδραιωμένα και επιτυχημένα προγράμματα που έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους τόσο στους πίνακες τηλεθέασης όσο και στους τηλεθεατές, ειδικά μάλιστα όταν σημειώνεις τόσο χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *