Μένιος γιοκ, Μπάγια γιοκ, Ντορέττα γιοκ, Ελλη με… γιοτ!

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Πάνω που έλεγα ότι τώρα που δεν θα πάει ο Δημήτρης Καμπουράκης στον ΑΝΤ1 για να κάνει το πρωινό του Σαββατοκύριακου, ανοίγει ο δρόμος για να το κάνει ο Μένιος Φουρθιώτης, μιας και η συνεργασία του με τον Όμιλο και το Μακεδονία ΤV προχωρούσε, έσκασαν τα κακά μαντάτα. Τελικά ούτε Καμπουράκης, ούτε Ντορέττα αλλά ούτε Φουρθιώτης θα βρεθούν στον όμιλο του Θοδωρή Κυριακού. Στον ΑΝΤ1 βλέπετε κάθε μέρα που περνάει μας επιφυλάσσει και μια καινούρια έκπληξη. Σήμερα είσαι, αύριο δεν είσαι… με λίγα λόγια. Και οι παραπάνω από ότι φαίνεται δεν είναι… ή καλύτερα δεν ήταν και ποτέ, όπως αποδείχθηκε. Σε αυτό συντέλεσε η απόφαση του Δημήτρη Καμπουράκη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα… να πει δηλαδή όχι στο Μαρούσι και να επιλέξει θάλασσα, Φάληρο μεριά. Ο βασικός λόγος η δουλειά τα Σαββατοκύριακα, που ο δημοσιογράφος ήθελε ελεύθερα γιατί τις καθημερινές κάνει ήδη ραδιόφωνο, αλλά έπαιξαν κι άλλοι παράγοντες ρόλο. Ετσι, ο δημοσιογράφος είναι ένα βήμα πριν τον ΣΚΑΪ – κι αυτό γιατί ακόμα δεν έχει υπογράψει – και πιο συγκεκριμένα το 24ωρο κανάλι που ετοιμάζει ο όμιλος Αλαφούζου με επικεφαλής τον Νίκο Στραβελάκη. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι δεν θα έχει παρουσία και στον ΣΚΑΪ. Μόνο στο ραδιόφωνο, η καρδιά και η φωνή του θα ανήκει στον Real fm.

PapadakisAntonopoulou

PING Kαι στον ΑΝΤ1 τίποτα δεν ισχύει από τη μια μέρα στην άλλη, ο Ποφάντης ρωτάω μια χαρά; Κατά πώς πάει όλους θα μας θάψει αυτός, καθώς από το κανάλι δηλώνουν πλήρως ικανοποιημένοι. Απλά για την ιστορία τα ίδια έλεγαν και για το περσινό πρόγραμμα. PONG Παρελθόν αποτελεί η Μπάγια Αντωνοπούλου για τον ΑΝΤ1. Αναμενόμενο θα έλεγα μετά από ενάμιση μήνα απουσίας από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Μετά από πολλές πιέσεις που δέχθηκε η δημοσιογράφος να γυρίσει στο “Καλημέρα Ελλάδα” και εκείνη αρνήθηκε τελικά την ενημέρωσαν για την απόλυσή της. Είχε ωστόσο προηγηθεί μια πρόταση να γυρίσει στο δελτίο και να κάνει ρεπορτάζ, την οποία και δεν αποδέχθηκε η ίδια. Ωστόσο, να θυμίσουμε ότι η Μπάγια Αντωνοπούλου είχε δώσει την παραίτησή της αλλά μέχρι στιγμής δεν είχε γίνει αποδεκτή, όπερ και εγένετο φυσικά, μόνο που στο Μαρούσι στάθηκαν γενναιόδωροι και της κατέβαλαν την αποζημίωση δηλώνοντας παραίτηση. Πάντως, για όσους γνωρίζουν πρόσωπα, πράγματα αλλά και συμπεριφορές στο κανάλι, δεν περίμεναν τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Για συμμετοχή δε σε άλλη εκπομπή, ούτε καν… Ποιος είδε τον Γιώργο και δεν τον φοβήθηκε!

- Advertisement -

PONG Και για το τέλος σας άφησα το καλύτερο. Έτσι, για να έχετε ένα ωραίο και κεφάτο Σαββατοκύριακο. Ξέρετε πώς εμφανίζετε η Ελλη Στάη στο κανάλι; Μα, όπως φυσικά αρμόζει σε μια “σιδηρά κυρία”, δηλαδή με τον προσωπικό της σωφέρ. Οχι, για να δείτε ποιος έχει το πάνω χέρι σε αυτή τη σχέση! Ηδη τα στοιχήματα έχουν αρχίσει να πέφτουν για το πόσο θα κρατήσει αυτή η σχέση με το κανάλι αν τα τεχνικά… και άλλα προβλήματα συνεχιστούν… στη σχέση τους.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *