Με την #Ολγα που δεν… τρέμει!

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΤΡΕΜΗ

PING Τεράστια έκταση έχει πάρει η συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου στο περιοδικό ΟΚ και μάλιστα καθόλου άδικα αν θέλετε την άποψή μου. Μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλο το θέμα που ενώ αρχικά ο ΣΚΑΪ είχε αποφασίσει – με εξαίρεση την εκπομπή του Μουτσινά που παίζει και λέει ότι θέλει βάσει του συμβολαίου του – να μην ασχοληθεί με το θέμα και δη με τον Μικρούτσικο ο οποίος και είναι κομμένος μετά την εκκωφαντική αποχώρησή του από το κανάλι του Ν. Φαλήρου με το τέλος του Big Brother, τελικά έσπασε το απαγορευτικό με την εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

PONG Το “Πρωινό μας” αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα σήμερα από τη στιγμή που εργάζεται στην εκπομπή ο Διευθυντής του περιοδικού Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση σε όλα όσα ακούγονται. Μόνο που μετά λύπης ακούγοντας με προσοχή όσα είπε ο καλός συνάδελφος, εκεί στην Κάντζα φαίνεται πως κανείς δεν έχει καταλάβει την ουσία του θέματος ή ίσως και να μην θέλουν να καταλάβουν.

PING Το θέμα προφανώς και δεν είναι αν ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατάλαβε ότι μιλούσε Off the record ή on. Αλλωστε, έχει τέτοια εμπειρία που δεν θεωρώ ότι μπορεί να υποπέσει σε τέτοια λάθη ένας παρουσιαστής του βεληνεκούς του Ανδρέα. Μια χαρά ήξερε από τη στιγμή μάλιστα που οι πληροφορίες μου λένε ότι είχε δει προηγουμένως τη συνέντευξη. Εγώ δεν θέλω σε καμία περίπτωση να πιστέψω όπως άλλωστε είπα και στον αέρα του Happy Day – ότι όλο αυτό το σκηνικό ήταν καλοδουλεμένο για να μην μπω στημένο, όπως με ενημέρωσαν, για προφανείς λόγους. Αν και όταν προαναγγέλλεις σίκουελ – όπως έκανε ο Μιχάλης Ροδόπουλος στην απάντησή του προς τον Ανδρέα – μιας συνέντευξης που έχει προκαλέσει τόσα σχόλια και τόση ντροπή σε κάποιους, την ώρα μάλιστα, που ο θόρυβος δεν έχει κοπάσει, απλά και μόνο για να δείξεις ότι οι σχέσεις με τον συνεντευξιαζόμενο είναι καλές και δεν έχε πρόβλημα με το off the record που έγινε on, αυτό από μόνο του κάτι λέει.

PONG Και από την άλλη, δεν μπορώ να ακούω να απορούν συνάδελφοι για τον λόγο για τον οποίο όλοι από χθες ασχολούνται με την Όλγα Τρέμη και τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τύπου Αρλεκιν του συνεντευξιαζόμενου και όχι με τις δραματικές ώρες του Ανδρέα στην εντατική. Αν κάποιοι ήθελαν να ασχοληθούμε με αυτό που όντως αποτελεί μια μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι ενίοτε οι δημοσιογράφοι αυτολογοκρινόμαστε. Οχι γιατί μας το ζητάει ή το απαιτεί κάποιος, αλλά γιατί το απαιτεί η συνείδησή μας.

- Advertisement -

PING Δεν είδα ούτε άκουσα να ανησυχούν στο περιοδικό για το πώς μπορεί να αισθάνεται σήμερα η Ολγα Τρεμη βλέποντας στις σημερινές εφημερίδων τίτλους που δεν θέλω καν να θυμάμαι πόσω μάλλον να αρθρώσω  και πολύ προσωπικές της στιγμές που δεν θέλησε εκείνη να δημοσιοποιήσει να γίνονται αντικείμενο συζήτησης, σχολίων και αντιπαράθεσης χωρίς να ακούει από τα χείλη τους ούτε καν να ψελίζουν τη λέξη συγγνώμη ή έγινε λάθος.

PONG Αλλά θα σας πω εγώ πως αισθάνεται: σοκ, μούδιασμα και την επιθυμία να τελειώσει γρήγορα ολο αυτό. Αλλωστε, είναι συνηθισμένη να ακούει να μιλάνε για εκείνη και να μην απαντά,  να δέχεται επιθέσεις και πάλι να μην απαντά. Αλλά αν και όποτε απαντά, οι λέξεις είναι τόσο προσεγμένες και οι φρασεις τόσο κοφτές, που κόβουν σαν μαχαίρια.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *