Το Mda Ελλάς, είναι ένα μη κερδοσκοπικό Σωματείο το οποίο συμβάλλει στην υποστήριξη ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα με Νευρομυϊκές Παθήσεις, ενώ μεταξύ άλλων τα τελευταία 20 χρόνια έχει δημιουργήσει 3 Ειδικές Μονάδες Νευρομυϊκών Παθήσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Έχει ολοκληρώσει επίσης το “Σπίτι του Mda Ελλάς” που πρόκειται για ένα πρωτοποριακό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης για άτομα με νευρομυϊκές παθήσεις.

Η Ζέτα Αντσακλή με την Πρόεδρο του Mda Ελλάς Βάνα Λαβίδα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Την Πέμπτη 9 Μαΐου, το Σωματείο Mda Ελλάς, πραγματοποίησε το καθιερωμένο spring ladies lunch, στο εστιατόριο 7 Thalasses στη Θεσσαλονίκη. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη λειτουργία της Ειδικής Μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων, στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Οι παρευρισκόμενες απόλαυσαν ένα εξαιρετικό μενού συνοδευόμενο από ποικιλίες κρασιών του Οινοποιείου Nico Lazaridi. Την ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα συμπλήρωνε η μοναδική διακόσμηση από την εταιρία Α.Α. Δάνου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των πολυκαταστημάτων attica, της Affidea Ευρωιατρικής, της Dr. Prinou, της La Mer, της εταιρίας οπτικών Gianni Venturi, της 3E και του περιοδικού Glow & Glow.gr

Λένα Τορνιβούκα, Θάλεια Διακογιάννη, Φρίντα Αθανασιάδη

 

Επίσης έγινε και η καθιερωμένη λαχειοφόρος κλήρωση όπου προσφέρθηκαν δώρα από την Aegean, την Kapopoulos Fine Arts, την Dr. Prinou, την Thalia Exarchou, την εταιρία οπτικών Gianni Venturi, την Ancient Kάλλοs, το Intervista, το κοσμηματοπωλείο Β Σαλίκας, την Antonia Karra, την It’s all Greek on me, τη Δερματολόγο Έλενα Ραδοπούλου, την Inglot cosmetics, την αφή laser & hand treatments, την Mls, τα καταστήματα Geelist, και την Α.Α. Δάνου.

Χριστίνα Κελεσίδου, Σόνια Σαββίδου, Ζιζή Συμεωνίδου, Έλενα Σαλούστο
Λαμπρινή Σταύρου, Σμαράγδα Σάλεμ, Στέλλα Σταύρου