Παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον δεύτερο κύκλο του “MasterChef Junior” να καθυστερεί λόγω της απτυχίας της Junior εκδοχής του, το ριάλιτι μαγειρικής όχι μόνο προχωράει κανονικά αλλά και με γοργούς ρυθμούς όπως μάλιστα σας ενημέρωσε και το tinasmess.gr (Τι συμβαίνει με το “MasterChef”;) πριν από λίγο καιρό.

Ηδη τα precasting έχουν ξεκινήσει αρχής γενομένης από την Κύπρο την περασμένη εβδομάδα, ενώ από την Πέμπτη και για όλα το Σαββατοκύριακο η ομάδα θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη αναζητώντας επίδοξους σεφ. Σχετικές αναρτήσεις στα social media έκαναν τόσο ο παραγωγός του παιχνιδιού Νίκος Χριστοφόρου, όσο και ένας εκ των κριτών, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος κήρυξε με πανυγηρικό τρόπο την έναρξη των γυρισμάτων.

Και ενώ η προεργασία προχωρά με ταχείς ρυθμούς, τα γυρίσματα με τις κανονικές οντισιόν, στις οποίες θα αναλάβουν δράση οι τρεις κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα ξεκινήσουν στα μέσα Νοεμβρίου ώστε να προλάβει το ριάλιτι μαγειρικής να είναι έτοιμο με το β’ μέρος της σεζόν από τον Ιανουάριο. Η όποια μάλιστα καθυστέρηση στα γυρίσματα οφείλεται καθαρά σε πρακτικούς λόφους καθώς έπρεπε να ξεστηθεί το σκηνικό από το “MasterChef Junior” για να περάσουν στην… πιο ώριμη εκδοχή του παιχνιδιού χωρίς παρατράγουδα.