Μάγδα Τσέγκου στην Τίνα: «Με τον Γιώργο Αυτιά έχουμε πολύ καλές σχέσεις, οι άνθρωποι πρέπει να συγχωρούν και να ζητούν συγγνώμη»

team2
team2

Η Μάγδα Τσέγκου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και στην Τίνα Μεσσαροπούλου και μίλησε με λόγια καρδιάς.

Ωστόσο, την ώρα που προβλήθηκε η συνέντευξη σήμερα 8/4, η γνωστή δημοσιογράφος, βρισκόταν -και βρίσκεται- στο νοσοκομείο.

«Δεν ξέρω θα δούμε. Το έχουμε συζητήσει με τον Πέτρο. Συμβεί δεν συμβεί, εγώ είμαι ευτυχισμένη», είπε η ίδια για το ενδεχόμενο ενός γάμου.

«Θα ήθελα να κάνω μια ωραία βραδινή εκπομπή, ένα talk show. Νομίζω ότι η τηλεόραση πρέπει να δώσει βήμα στους καθημερινούς ανθρώπους», είπε σε άλλο σημείο ενώ σημείωσε ότι νιώθει άβολα με την έκταση που πήραν οι δηλώσεις που είχε κάνει για τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου.

- Advertisement -

Η Τίνα Μεσσαροπούλου, αποκάλυψε στον αέρα τον λόγο που η Μάγδα Τσέγκου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, την ώρα που η ίδια δεν έχει καμία σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, παρά μόνο πριν λίγες ημέρες που είχε γράψει ότι θα λείψει για ένα διάστημα από τα social media.

Η δημοσιογράφος του Alpha ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα:

«Πριν από μια βδομάδα και κάτι είχε κάνει μια ανάρτηση που έλεγε ότι θα λείψει από τα social media. Την πήρα τηλέφωνο, ήταν πριν πάει στον γιατρό. Την ταλαιπωρούσε μια ίωση που εξελίχθηκε σε βαριάς μορφής πνευμονία. Είναι μια βδομάδα στο νοσοκομείο, δεν ξέρουμε πόσο θα κάτσει. Την χτύπησε στο αναπνευστικό και παρακολουθείται. Σιδερένια, της στέλνουμε την αγάπη μας και τα περαστικά μας, να πάνε όλα καλά».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *