Κόβεται εκπομπή του OPEN

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
OPEN

Ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη από τη Δευτέρα 6 Ιουλίου ανανεώνουν το καθημερινό πρωϊνό ραντεβού ενημέρωσης με το τηλεοπτικό κοινό, σε νέα ώρα, στις 06:00. Oπως άλλωστε σας είχε αποκαλύψει πρώτο το tinasmess.gr, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη με την πρωινή εκπομπή τους “Ωρα Ελλάδος 05.30” βγαίνουν από το κάδρο… άρα και από το πρόγραμμα παρά τα πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που σημείωνε η εκπομπή τους. Η ενοπποιημένη ζώνη θα συνεχίσει να υπάρχει και την νέα τηλεοπτική σεζόν και αυτό που μένει να δούμε είναι αν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος θα αποδεχθεί τη θέση του προϊσταμένου του πολιτικού ρεπορτάζ που κατείχε και επί εποχή MEGA με Χρήστο Παναγιωτόπουλο πάλι στο τιμόνι.

Συμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου του καναλιού, “η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», Δευτέρα-Παρασκευή, δίνει το ειδησεογραφικό στίγμα της ημέρας, αναλύοντας και σχολιάζοντας την επικαιρότητα.

Ρεπορτάζ, απευθείας συνδέσεις, αποστολές σε κάθε σημείο της χώρας, διεθνείς ανταποκρίσεις από τα μεγάλα κέντρα των εξελίξεων, αλλά και προσκεκλημένοι από όλο το φάσμα της πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής ζωής, σχολιάζουν τα γεγονότα που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα και όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

- Advertisement -

«Ώρα Ελλάδος» με τον Άκη Παυλόπουλο και την Ντόρα Κουτροκόη, από τις 6 Ιουλίου, καθημερινά στις 06:00 το πρωί.

Το πιο σταθερό ραντεβού για ανεξάρτητη, σύγχρονη, αξιόπιστη και σε βάθος ενημέρωση, είναι στο OPEN”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *