Καζάνι που βράζει η ΕΡΤ. Ούτε μια εσωτερική παραγωγή καταγγέλλουν οι υπάλληλοι

-

- Advertisment -.
- Advertisement -

Σε πολύ κακό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα η συνέλευση στην ΕΡΤ μιας και σήμερα οι υπάλληλοι της δημόσιας τηλεόρασης πραγματοποίησαν στάση εργασίας από τις 4 μέχρι τις 6. Παρουσία των μελών της ΕΣΗΕΑ οι υπάλληλοι διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι ενώ όλοι οι υπόλοιποι δημόσιοι υπάλληλοι παίρνουν κανονικά τις αυξήσεις των κλιμακίων, στην ΕΡΤ οι μισθοί τους είναι παγωνένοι από το 2015. Ωστόσο, το μεγάλο πρόβλημα που σημείωσαν όλοι ανεξαιρέτως είναι η μάστιγα των εξωτερικών παραγωγών. Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον δεν υπάρχει καμία εσωτερική παραγωγή στη δημόσια τηλεόραση παρά το γεγονός ότι υπάρχει υπερπληθώρα υπαλλήλων που μένουν αναξιοποίητοι προκειμένου να βολεύονται οι “ημέτεροι”. Και όλα αυτά ενώ μια εβδομάδα πριν έκαναν πρεμιέρα και δυο ακόμα ενημερωτικές εκπομπές με Χαριτάτο και Αγγελίδη που φυσικά και δεν είναι εσωτερικές παραγωγές.

Μάλιστα, οι επιδημία των εξωτερικών παραγωγών εξαπλώθηκε και στο ραδιόφωνο κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ τα τελευταία χρόνια με 13 συν 9 ακόμα εξωτερικές παραγωγές που έγιναν φέτος. Και κάπως έτσι πληρώνονται άνθρωποι που δεν πατάνε ποτέ στο Ραδιομέγαρο στέλνοντας τις εκπομπές τους με μέιλ, ούτε καν με στικάκι, ακόμα κι αυτές που υποτίθεται ότι είναι live. Ωστόσο, ενώ κάποιοι πληρώνονται και δεν πατάνε ποτέ, σαν υπάλληλοι φαντάσματα ένα πράγμα, οι εκπομπές συνεχίζουν να βγαίνουν με το μόνιμο προσωπικό της ΕΡΤ τόσο το δημοσιογραφικό όσο και το τεχνικό, γεγονός που δημιουργεί ένα πολύ κακό κλίμα εσωτερικά. Στη συνέλευση έγινε πολύς λόγος και την υποστήριξη πρωτοφανή και πέρα από κάθε προηγούμενο στήριξη στην ΕΡΤ στην κυβέρνηση με τρόπο πλέον τόσο εξώφθαλμο και προκλητικό που όμοιό του δεν έχουν ξαναζήσει.

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία άρθρα

Η MEGA- άλη ανατροπή!

Aνατροπή στα όσα ξέραμε μέχρι στιγμής προκαλεί η είδηση ότι τελικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης μέσω της Alter Ego ετοιμάζει...

Ολοι… εναντίον Λιάγκα! Το ΕΣΡ, η ΕΣΗΕΑ, οι τηλεθεατές και η δύναμη του τηλεκοντρόλ

Ολοένα και πιο σκούρα γίνονται τα πράγματα για τον Γιώργο Λιάγκα και τους συντελεστές της εκπομπής του. Δεν τους...

Από ώρα σε ώρα η απόφαση του ΕΣΡ για Λιάγκα

Πλησιάζει η ώρα των επιπτώσεων για την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» καθώς σε λίγη ώρα συνέρχεται η...

Χωρίς ενημερωτικές εκπομπές το ONE

Χωρίς τις καθημερινές ενημερωτικές εκπομπές του, πλέον, το One. Με εξαίρεση το δίωρο 8 με 10 το βράδυ, οπότε και βγαίνουν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με...
- Advertisement -
- Advertisement -

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΚΑ
Συνιστάται σε εσάς