Καζάνι που βράζει η ΕΡΤ. Ούτε μια εσωτερική παραγωγή καταγγέλλουν οι υπάλληλοι

-

- Advertisement -

Σε πολύ κακό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα η συνέλευση στην ΕΡΤ μιας και σήμερα οι υπάλληλοι της δημόσιας τηλεόρασης πραγματοποίησαν στάση εργασίας από τις 4 μέχρι τις 6. Παρουσία των μελών της ΕΣΗΕΑ οι υπάλληλοι διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι ενώ όλοι οι υπόλοιποι δημόσιοι υπάλληλοι παίρνουν κανονικά τις αυξήσεις των κλιμακίων, στην ΕΡΤ οι μισθοί τους είναι παγωνένοι από το 2015. Ωστόσο, το μεγάλο πρόβλημα που σημείωσαν όλοι ανεξαιρέτως είναι η μάστιγα των εξωτερικών παραγωγών. Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον δεν υπάρχει καμία εσωτερική παραγωγή στη δημόσια τηλεόραση παρά το γεγονός ότι υπάρχει υπερπληθώρα υπαλλήλων που μένουν αναξιοποίητοι προκειμένου να βολεύονται οι “ημέτεροι”. Και όλα αυτά ενώ μια εβδομάδα πριν έκαναν πρεμιέρα και δυο ακόμα ενημερωτικές εκπομπές με Χαριτάτο και Αγγελίδη που φυσικά και δεν είναι εσωτερικές παραγωγές.

Μάλιστα, οι επιδημία των εξωτερικών παραγωγών εξαπλώθηκε και στο ραδιόφωνο κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ τα τελευταία χρόνια με 13 συν 9 ακόμα εξωτερικές παραγωγές που έγιναν φέτος. Και κάπως έτσι πληρώνονται άνθρωποι που δεν πατάνε ποτέ στο Ραδιομέγαρο στέλνοντας τις εκπομπές τους με μέιλ, ούτε καν με στικάκι, ακόμα κι αυτές που υποτίθεται ότι είναι live. Ωστόσο, ενώ κάποιοι πληρώνονται και δεν πατάνε ποτέ, σαν υπάλληλοι φαντάσματα ένα πράγμα, οι εκπομπές συνεχίζουν να βγαίνουν με το μόνιμο προσωπικό της ΕΡΤ τόσο το δημοσιογραφικό όσο και το τεχνικό, γεγονός που δημιουργεί ένα πολύ κακό κλίμα εσωτερικά. Στη συνέλευση έγινε πολύς λόγος και την υποστήριξη πρωτοφανή και πέρα από κάθε προηγούμενο στήριξη στην ΕΡΤ στην κυβέρνηση με τρόπο πλέον τόσο εξώφθαλμο και προκλητικό που όμοιό του δεν έχουν ξαναζήσει.

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία άρθρα

Ποιος είχε ραντεβού για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Μεγάλες είναι οι αλλαγές που θα υπάρξουν στη σύνθεση της πρωινής εκπομπής της Φαίης Σκορδά. Ήδη έχουν προκύψει κάποια ονόματα...

Το OPEN ξαφνικά στηρίζει και διαψεύδει για Λυμπεράκη, αλλά…

Εντονη είναι η δυσαρέσκεια και η ανησυχία του OPEN αναφορικά με το PING PONG της προηγούμενης εβδομάδας και πλήθος...

Εκτακτη ενημέρωση από Τσιόδρα & Χαρδαλιά στις 6

Μετά από δύο και πλέον μήνες, οπότε και σταμάτησε η καθημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό από τον Σωτήρη Τσιόδρα...

Τέλος από το δελτίο λόγω χαμηλών ποσοστών!

Παρελθόν αποτελεί από το μεσημεριανό δελτίο του STAR μετά από δυο χρόνια η Ελένη Τσαγκά. Η δημοσιογράφος που δεν...
- Advertisement -
- Advertisement -

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΚΑ
Συνιστάται σε εσάς