Καταγγελίες για το τηλεπαιχνίδι με τον Νίκο Κουρή

team
team

Έντονο παρασκήνιο με πολλές καταγγελίες για το τηλεπαιχνίδι «Δες και Βρες» που πρόβαλε τις δύο προηγούμενες σεζόν η ΕΡΤ με παρουσιαστή τον Νίκο Κουρή.

Αν και το τηλεπαιχνίδι ήταν να ενταχθεί και στο πρόγραμμα της φετινής σεζόν της ΕΡΤ, η επιστροφή του στο τηλεοπτικό τοπίο έχει καθυστερήσει, αφού έχουν συμβεί πολλά που κινδύνευσαν να βάλουν τη δημόσια τηλεόραση στο «μάτι του κυκλώνα».

Μάλιστα, έχουν υπάρξει αρκετά μηνύματα από κάποιους που υποστήριζαν ότι έχουν λάβει μέρος στο «Δες και Βρες», έχουν κερδίσει κάποια χρήματα κι ενώ έχει παρέλθει η συμφωνηθείσα χρονική περίοδος δεν τα έχουν εισπράξει.

Σύμφωνα με το newsit,  αρχές του Αυγούστου η ΕΡΤ απέστειλε εξώδικο στην παραγωγή της εκπομπής ζητώντας να καλύψει τις οικονομικές της υποχρεώσεις, αφού η δημόσια τηλεόραση έως τότε είχε καταβάλλει τα συμφωνηθέντα ποσά. Στο σημείο αυτό να τονίσω ότι αυτό ήταν πρωτοφανής απόφαση και κίνηση για τη δημόσια τηλεόραση που αν και δεν είχε κανένα λόγο να «κατηγορηθεί» για κάτι, αποφάσισε να δράσει υπερασπιζόμενη παίκτες και εργαζόμενους. Σύμφωνα με τις ίδιες  πληροφορίες, τέλος Αυγούστου και μετά τις πιέσεις από την ΕΡΤ, υπήρξε… ρήξη, αλλά μετά συμφωνίας, αφού από αυτή η δημόσια τηλεόραση απέκτησε τα δικαιώματα προβολής του «Δες και Βρες». Από την άλλη μεριά, μη έχοντας καταβάλλει σημαντικό μέρος των οφειλών της, αφού δεν είχε παρέλθει η συμφωνηθείσα χρονική περίοδος, αποφάσισε να «δεσμεύσει» τα χρήματα αυτά και να τα δώσει σε εργαζόμενους, αλλά και παίκτες που τα δικαιούνται μετά τη συμμετοχή τους στο τηλεπαιχνίδι.

- Advertisement -

Προς το παρόν υπάρχουν γυρισμένα 20 περίπου επεισόδια, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλειστεί συμφωνία με την ομάδα που θα αναλάβει την παραγωγή της, χωρίς να χρειάζεται να… επέμβει ξανά η ΕΡΤ για να βρει λύσεις…!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *