Η Ντορέττα επιστρέφει στο πρωινό

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
GAME OF CHEFS

Τελικά είχε δεν είχε επέστρεψε με έναν τρόπο στο πρωινό που τόσο θέλει η Ντορέττα Παπαδημητρίου έστω και αν πρόκειται για ραδιοφωνική εκπομπή. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια που φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά της ΕΡΤ “Στα Σύρματα” θα έχει διπλό ρόλο φέτος στα καλλιτεχνικά δρώμενα καθώς απέκτησε και τη δική της ραδιοφωνική εκπομπή στο My Radio 104,6. Συγκεκριμένα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρίσκεται καθημερινά στα μικρόφωνα των ερτζιανών από τις 10-12 και είναι πολύ ενθουσιασμένη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ντορέττα είχε αφήσει το δικό της αποτύπωμα στα “Καλημερούδια” του MEGA με τον Κώστα Μαρτάκη, τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο, την Σοφία Μανωλάκου. την γράφουσα κ.α.

Παράλληλα, αυτό το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023 κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο ERTFLIX με τη νέα ξεκαρδιστική κωμική σειρά «Στα σύρματα». Από τις 12:00 έως τις 24:00, για 12 ώρες μόνο, θα απολαύσετε το πρώτο επεισόδιο της ανατρεπτικής κωμωδίας, λίγο πριν από τη μετάδοσή της στην ΕΡΤ1.

Σε σενάριο Χάρη Μαζαράκη και Νίκου Δημάκη και σκηνοθεσία Χάρη Μαζαράκη, με πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών και συντελεστών, η ανατρεπτική ιστορία μας ακολουθεί το ταξίδι του Σπύρου Καταραχιά (Θανάσης Τσαλταμπάσης), ο οποίος –ύστερα από μια οικονομική απάτη– καταδικάζεται σε πέντε χρόνια φυλάκισης και οδηγείται σε σωφρονιστικό ίδρυμα.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *