Η ΕΡΤ απαντά στη Βίκυ Φλέσσα για το κόψιμο της εκπομπής της και όσα της καταλογίζει

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ert_digea

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση της Βίκυς Φλέσσας αναφορικά με το κόψιμο της εκπομπής της, αλλά και την απόρριψη του αιτήματός της να προβληθούν τουλάχιστον δυο εκπομπές από τις εννιά εναπομείνασες, οι οποίες θα προσμετρηθούν στις εμφανίσεις της, η δημόσια τηλεόραση έδωσε τη δική της απάντηση σε όσα η δημοσιογράφος της καταλογίζει (Το κόψιμο της Φλέσσα από την ΕΡΤ και το αίτημά της που δεν έγινε αποδεκτό). Πιο συγκεκριμένα η ΕΡΤ εξέδωσε ανακοίνωσε που αναφέρει τα εξής:

“Είναι αυτονόητο ότι όσοι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ –είτε ανήκουν στο τακτικό προσωπικό της, είτε είναι εξωτερικοί συνεργάτες– έχουν επίσημα ανακοινωθεί ως υποψήφιοι στις ευρωεκλογές ή τις αυτοδιοικητικές εκλογές, δεν μπορούν να παρουσιάζουν εκπομπή, βάσει των όσων προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία. Αυτό ακριβώς συνέβη μεταξύ άλλων και με τους κ.κ. Αρβανίτη, Μπούρα και Φλέσσα.

Η ΕΡΤ ευχήθηκε και εύχεται καλή επιτυχία στους δημοσιογράφους της που κατεβαίνουν ως υποψήφιοι / υποψήφιες στις εκλογές. Όπως κάθε άλλος υποψήφιος, θα φιλοξενούνται και αυτοί /αυτές σε εκπομπές της ΕΡΤ, σύμφωνα με τον νόμο και γενικότερα τους κανόνες για τη διαφύλαξη της πολιτικής πολυφωνίας.

- Advertisement -

Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία είναι υποβολιμαία και κακόπιστη”.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *