Το πρωινό μαγκαζίνο του Alpha “Happy Day” επιστρέφει ανανεωμένο γι’ ακόμη μία χρονιά, προκειμένου να κρατήσει ευχάριστη συντροφιά στους τηλεθεατές. Ωστόσο, φέτος, έχουν γίνει πολλές αλλαγές…

Σύμφωνα με τον πρώτο προγραμματισμό του Alpha, η πρεμιέρα της επιτυχημένης εκπομπής που παρουσιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στις 07.45 το πρωί και θα ολοκληρώνεται στις 10.30 για να δίνει σκυτάλη στο “ALPHA Ρεπορτάζ” των Σπύρου Λάμπρου – Ράνιας Τζίμα.

Ακόμη μία αλλαγή που έχει γίνει είναι το πλατό, καθώς το “Happy Day” μετακόμισε σε αρκετά μεγαλύτερο και δη σ’ αυτό που ‘χε μέχρι πρότινος το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού -το οποίο, πλέον, θα μεταδίδεται από τις εγκαταστάσεις του STAR. Όσον αφορά την παρέα που συντροφεύει τη Σταματίνα Τσιμτσιλή έχουν παραμείνει όλοι στις θέσεις τους (Δημήτρης Παπανώτας, Κώστας Φραγκολιάς, Τίνα Μεσσαροπούλου, Χρήστος Βαρθαλίτης), εκτός από τη Φλορίντα Πετρουτσέλι, η οποία αποχώρησε νωρίτερα για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Τη θέση της έχει πάρει η άρτι αφιχθείσα από το MAD, Μαρία Αντωνά.