Γρηγόρης Γκουντάρας: “Αν έπρεπε να συνεργαστώ με την Ελένη Μενεγάκη ή την Ελένη Τσολάκη, θα επέλεγα τη Μενεγάκη… δαγκωτό”

Ευάννα Ζουμπούρογλου
Ευάννα Ζουμπούρογλου

Ο πρώην και επί χρόνια συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη και ο νυν συνεργάτης της Κατερίνας Καινούριου, απάντησε στις ερωτήσεις των folllowers του Instagram και του Twitter στην Φωτεινή Πετρογιάννη και την εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” στον Alpha.
Μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκάλυψε πως το καλοκαίρι θα αναλάβει πρωινή εκπομπή στο Open μαζί με την σύζυγο του Ναταλί Κακκαβά και την Ελένη Χατζίδου με τον σύζυγο της Ετεοκλή Παύλου.

Στην ερώτηση ποια ήταν η χειρότερη τηλεοπτική στιγμή που έχει βιώσει απάντησε πως “Μια φορά με την Ελένη Μενεγάκη, σε ένα εορταστικό επεισόδιο, μου σκίστηκε το παντελόνι και βγήκαν όλα έξω”.

Όταν η συζήτηση πήγε στην συνεργασία του με την Ελένη Τσολάκη, δεν έδειξε να θέλει να τη συνεχίσει λέγοντας χαρακτηριστικά “Άλλη ερώτηση.Ήταν η χειρότερη συνεργασία μου στα 28 χρόνια που δουλεύω στην τηλεόραση.”

Τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούριου την χαρακτηρίζει ιδανική ενώ δεν διστάζει να δηλώσει “γοητευμένος” αυτήν τη συνεργασία.

- Advertisement -

Δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για την αποχώρηση του από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όπου όπως αναφέρει ήταν κοινή απόφαση “Μετά από κουβέντα που κάναμε με την Ελένη Μενεγάκη, ήταν κοινή μας απόφαση να φύγω”.

Τέλος, εάν έπρεπε να επιλέξει μεταξύ Ελένης Μενεγάκη και Ελένης Τσολάκη ο ίδιος χωρίς δεύτερη σκέψη και εμφανώς πικραμένος από τη συνεργασία του με την δεύτερη, απάντησε “Αν έπρεπε να συνεργαστώ με την Ελένη Μενεγάκη ή την Ελένη Τσολάκη, θα επέλεγα τη Μενεγάκη… δαγκωτό!”

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *