Γιώργος Τσαλίκης: Λήγει σήμερα η διορία που έχει δώσει στον ΣΚΑΪ. Θα τα πουν στα δικαστήρια;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ

Στα άκρα φαίνεται ότι φτάνει η σχέση του ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Τσαλίκη αναφορικά με την παρουσίαση του Big Brother.

Ολα ξεκίνησαν όταν άρχισαν να πυκνώνουν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα να αναλαμβάνουν την παρουσίαση του συγκεκριμένου ριάλιτι την ίδια στιγμή μάλιστα που ο τραγουδιστής, σύμφωνα με πληροφορίες μου, κρατά στα χέρια του συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με το κανάλι του Νέου Φαλήρου που αφορά μάλιστα στην παρουσίαση και μόνο του Μεγάλου Αδελφού. Ο ίδιος προσπάθησε να έρθει σε επαφή με την νέα Διευθύντρια Προγράμματος Αλκηστις Μαραγκουδάκη για να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει από τη στιγμή μάλιστα που ο ίδιος έχει υπογράψει από τα μέσα Απριλίου μετά από ένα μήνα διαπραγματεύσεων αφήνοντας στην άκρη άλλες δουλειές, συναυλίες ακόμα και διαφημιστικό σποτ με μεγάλη εταιρεία. Μετά από αρκετές μέρες και κάμποσα τηλέφωνα αρχίζουν τα “νερά”, οι δικαιολογίες και μεταξύ άλλων οι απειλές του τύπου “να τα βρούμε και να λύσουμε το συμβόλαιο αλλά… αν τολμήσεις να τα βάλεις με τον ΣΚΑΪ”.

Και τότε το ρεπορτάζ θέλει τον Γιώργο Τσαλίκη να παίρνει ανάποδες και να μπαίνει σαν μενώμενος ταύρος στο γραφείο της Αλκηστις Μαραγκουδάκη προφανώς θιγμένος από την συμπεριφορά, τον διασυρμό του ονόματός του αλλά και την κοροϊδία που του επιφυλάσσουν κάποιοι. Και ναι, δεν συνηθίζεται ένας παρουσιαστής να ανακοινώνει αυτός ότι πρόκειται να παρουσιάσει ένα πρότζεκτ αλλά από την άλλη δεν θεωρείται και πολύ σύνηθες να έχεις υπογράψει με ένα κανάλι για να παρουσιάσεις ένα τηλεοπτικό προϊόν και παράλληλα το κανάλι να σφυρίζει αδιάφορα και να μαθαίνεις από αλλού ότι έχουν κλείσει για την ίδια θέση αυτοί που θα συμμετείχαν ως σχολιαστές στην ίδια εκπομπή.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, όταν τελικά κάποια στιγμή επετεύχθη η συνάντηση με τον ΣΚΑΪ ειπώθηκε φυσικά και κανείς δεν παραδέχθηκε τα περί λύσης του συμβολαίου και τις απειλές στον Γιώργο Τσαλίκη, αλλά ανέφεραν ότι υπάρχει πρόβλημα με την Endemol καθώς η εταιρεία παραγωγής που έχει τα δικαιώματα του φορμά δεν επιθυμεί να δοθεί ξανά η παρουσίαση σε τραγουδιστή. Μάλιστα, σε επικοινωνία που είχα με τον ΣΚΑΪ, αφέθηκε να εννοηθεί ότι δεν θεωρείται καθόλου σίγουρο ότι το ριάλιτι θα βγει στον αέρα και δη στο πρώτο μέρος της σεζόν και μήπως βρουν κάποιο άλλο πρότζεκτ το οποίο ωστόσο δεν υπάρχει ούτε καν στα χαρτιά. Και αναρωτιέμαι υπογράφεις συμβόλαιο για την παρουσίαση ενός τόσο μεγαλεπίβολου πρότζεκτ χωρίς να έχεις ενημερώσει την εταιρεία παραγωγής για το όνομα του παρουσιαστή και το προφίλ του;

- Advertisement -

Το τελεσίγραφο

Και κάπως έτσι φτάνουμε στο τελεσίγραφο του Γιώργου Τσαίλη μπροστά στις κάμερες. «Επειδή έχουμε κάνει με τον ΣΚΑΪ μια συμφωνία προφορική ότι αυτές τις ημέρες, μέχρι την Τετάρτη, δεν θα κάνουμε δηλώσεις ούτε γω ούτε το κανάλι, εγώ τις τηρώ τις συμφωνίες μου. Και τις γραπτές και τις προφορικές», είπε χαρακτηριστικά μπροστά στις κάμερες δίνοντας τη δική του διορία μέχρι σήμερα να ξεκαθαρίσει τη στάση του το κανάλι του Νέου Φαλήρου καθώς σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσει να διασύρεται το όνομά του και η αξιοπρέπειά του με αυτόν τον τρόπο και μάλιστα για μια δουλειά για την οποία θυσίασε πολλές άλλες. Τα καθήκοντά του ως παρουσιαστής ξεκινάνε από τις 20 Αυγούστου αφού είχε ειπωθεί από το κανάλι ότι μεταξύ 20 Αυγούστου και 20 Σεπτέμβρη θα κάνει πρεμιέρα το παιχνίδι, ενώ παράλληλα χρειάστηκε να μεταθέσει και τις συναυλίες που θα έκανε τον Σεπτέμβριο, για τον Ιανουάριο του 2022 με το συμβόλαιό του να λήγει τον Φεβρουάριο του 2022.

Οι επόμενες κινήσεις 

Ο Γιώργος Τσαλίκης έχει δώσει διορία μέχρι σήμερα στον ΣΚΑΪ να απαντήσει τι προτίθεται να κάνει. Αν δεν υπάρξει απάντηση, ηδη έχει ετοιμάσει μέσω του δικηγόρου αγωγές που αφορούν στον διασυρμό του αλλά και στα διαφυγόντα κέρδη που έχουν δημιουργηθεί από το συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας που υπέγραψε με το κανάλι.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *