Γιατί οι Κύπριοι τηλεθεατές ζητούν τη διακοπή του “Τατουάζ”;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
logo_ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ

Τον συσχετισμό της σειράς του ALPHA και ALPHA Κύπρου «Τατουάζ» με τη δράση του «Oρέστη» της Κύπρου έχουν κάνει πολλοί τηλεθεατές με αποτέλεσμα η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης στη Μεγαλόνησο να έχει κατακλειστεί από άπειρες καταγγελίες που ζητούν τη διακοπή του σίριαλ. Βασικό πρόσωπο στην πλοκή του «Τατουάζ» είναι ένας serial killer με το όνομα Ορφέας (Νίκος Πολυδερόπουλος). Στις καταγγελίες τους, οι Κύπριοι τηλεθεατές διαμαρτύρονται πως επηρεάζεται αρνητικά το κοινό από το σίριαλ, το οποίο συνδέουν με τα γεγονότα των ημερών.

Συγκεκριμένα, τα παράπονα που δέχεται η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης για τη σειρά δεν αφορούν μόνο τη σύνδεση των γεγονότων της υπόθεσης με τη σαπουνόπερα του Alpha. Οι τηλεθεατές θεωρούν πως η παρακολούθησή της και μόνο αυτομάτως φέρνει στο μυαλό τον δράστη, με αποτέλεσμα το κοινό να επηρεάζεται αρνητικά, γι’ αυτό και ζητούν τη διακοπή της. Μάλιστα, κάποιοι αναφέρουν πως δεν αποκλείεται ο δράστης να έχει… εμπνευστεί και από τη δραματική σειρά!

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση η πραγματική ζωή πρόλαβε τη μυθοπλασία κι αυτό γιατί η δράση του serial killer προηγείται του σεναρίου της σειράς που εμπνεύστηκε η Βάνα Δημητρίου, ενώ το σίριαλ φτάνει στο τέλος του καθώς απομένουν πλέον λίγα επεισόδια προτού πέσει η αυλαία.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *