Γιατί αναβάλλεται η αναδάσωση στην Πεντέλη με τον Σάκη Ρουβά;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
Σάκης Ρουβάς

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη αυριανή μαθητική αναδάσωση της βορειοανατολικής Πεντέλης όπου μεταξύ πολλών άλλων θα συμμετείχε και ο Σάκης Ρουβάς.

Εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων που αναμένονται αύριο σε πολλές περιοχές της Αττικής, αναβάλλεται η προγραμματισμένη μαθητική αναδάσωση της βορειοανατολικής Πεντέλης. Η νέα ημερομηνία της αναδάσωσης του «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο περιβάλλον» στην περιοχή της Πεντέλης, προγραμματίζεται για την επόμενη Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου.

Στην περιοχή θα βρίσκονται φοιτητές από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, οι οποίοι θα εκπαιδεύσουν τους μικρούς μαθητές στη διαδικασία της σωστής δεντροφύτευσης.

Η περιοχή που θα αναδασώσουμε έχει καταστραφεί από πυρκαγιές το καλοκαίρι του 1995 και του 1998 και δεν υπάρχει δυνατότητα φυσικής αναδάσωσης. Στην αναδάσωση μπορούν να λάβουν μέρος εθελοντικές ομάδες, φορείς και επιχειρήσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 213 2038291 & 292 Σημείο συνάντησης: Μπροστά στην Ιερά Μονή Παντοκράτορος Νταού Πεντέλης, στις 10 το πρωί.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *