Κατά «το ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις» πάει και το πρόγραμμα που κερδίσει δεν το αλλάζεις. Αυτό σημαίνει ότι κατά τον β’ γύρο των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών, ο ΣΚΑΪ θα κατέβει στον τηλεοπτικό στίβο με το ίδιο πρόγραμμα της προηγούμενης Κυριακής. Άλλωστε, ήταν τέτοια η επιτυχία που δεν έχει κανένα λόγο να μην την επαναλάβει το κανάλι του Ν. Φαλήρου.

Ο εκλογικός μαραθώνιος ξεκινάει από το πρωί στις 6 με όλα τα πρόσωπα του σταθμού επί ποδός, με τη μόνη διαφορά ότι η εκλογική βραδιά με τη Σία Κοσιώνη και τον Αλέξη Παπαχελά θα ολοκληρωθεί στη μία μετά τα μεσάνυχτα. Το ίδιο προτίθεται να κάνει και το OPEN παρά το γεγονός ότι τα ποσοστά του κινήθηκαν στον χαμηλό μέσο όρο του καναλιού.

O ANT1, από την άλλη, επέλεξε τη χρονική διεύρυνση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου αποφεύγοντας τους εκλογικούς μαραθωνίους παρά το γεγονός ότι η εκλογική βραδιά της 26ης Μαΐου τον ανέδειξε νικητή στο νεανικό κοινό.

Ο ΑLPHA από την άλλη θα ξαναχτυπήσει το απόγευμα με τον Αντώνη Σρόιτερ με την εκλογική βραδιά να ξεκινάει στις 17:50 παρακολουθώντας λεπτό προς λεπτό την εκλογική μάχη καθώς και τη διαμόρφωση του πολιτικού σκηνικού, ενώ το STAR θα περιοριστεί στην κανονική διάρκεια του δελτίου από τη στιγμή που ποτέ δεν είχε παράδοση στη μετάδοση των αποτελεσμάτων.